Kurvikas Salma Hayek kaunistuu vuosi vuodelta – uskoisitko lähes viisikymppiseksi?

Meksikolais-amerikkalainen näyttelijäkaunotar Salma Hayek nousi televnoveloista Hollywood-tähdeksi. Katso kuinka hän on muuttunut vuosien varrella.

Salma Hayek, 49, nousi suurelle yleisölle tutuksi 1990-luvun aikana ja teki lopullisen läpimurtoroolinsa näytellessään taiteilija Frida Kahloa elokuvassa Frida.

Näyttelijän työnsä lisäksi Hayek on myös tehnyt töitä tuottajana. Aikaisemmin hän on myös tehnyt töitä mallina.

157-senttinen Hayek kihlautui ranskalaisen liikemies François-Henri Pinaultin kanssa vuonna 2007 ja parin tytär Valentina Paloma Pinault syntyi saman vuoden syyskuussa. Näyttelijä sai herrasmiehensä viimein ystävänpäivänä 2009, kun he sanoivat toisilleen tahdon.

Katso alla olevista kuvista, kuinka Salma Hayek on muuttunut vuosien varrella.

Hayek nousi viime viikolla paljastettuaan, että hän todella rakastaa eläimiä. Välillä kummallisuuksiin saakka.

Kerran hän teeskenteli miehelleen olevansa salasuhteessa voidakseen pelastaa vielä yhden koiranpennun. Tuolloin pariskunnalla oli jo 30 lemmikkiä.

– Olin luvannut miehelleni, että lopetan, koska sillä hetkellä minulla oli jo 10 koiraa, viisi papukaijaa, alpakoita, hevosia, kissoja, ja yhdellä ei ollut häntää eikä toisella jalkaa, Hayek paljasti Graham Norton Show’ssa.

Tässä vaiheessa hän oli luvannut miehelleen, että lopettaisi eläinten haalimisen, vaikka ne hänen mukaansa löytävät vain tiensä hänen luokseen.

Mutta kun hän oli Bulgariassa kuvaamassa elokuvaa, tuli pieni hylätty koiranpentu Ochoa vastaan, eikä Hayek voinut jättää sitä odottamaan varmaa kuolemaa.

Hän ei halunnut miehensä hermostuvan uudesta perheenjäsenestä, joten hän sai päähänsä esittää puhelimessa langenneensa salasuhteeseen. Jos mies aluksi luulisi vaimonsa pettäneen, ei tieto hauvavauvasta voisi hermostuttaa tätä.

Hän soitti miehelleen ja yritti kuulostaa pahaenteiseltä sanoen, että heidän olisi nyt keskusteltava vakavasti. Hayek maalaili puhelimessa olleensa niin kovin yksinäinen ja väsynyt kuvausmatkalla ja pyysi miestään suhtautumaan hänen kertomaansa maltillisesti ja ymmärtäväisesti.

Pinault kuitenkin tunsi vaimonsa paremmin kuin tämä oli ajatellut.

– Ai mikä oli hänen vastauksensa? ”Älä sano, että olet taas ottanut koiran”, Hayek paljasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja