Kurikan laukaukset ampunut mies saatiin kiinni – järkyttynyt silminnäkijä kuvailee tapahtumia MTV Uutisille: "Oli nähnyt haulikkomiehen"

3:58
MTV Uutiset Live haastatteli Maija Ala-Nikkolaa, joka työskentelee aivan ampumapaikan läheisyydessä.

Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti aiemmin tänään, että Kurikan keskustassa on ammuttu laukauksia. Ampumavälikohtaus vaati useita poliisipartioita, jotka olivat varustautuneet operaatioon luotiliivein. 

MTV Uutiset Live haastatteli Maija Ala-Nikkolaa, joka työskentelee aivan ampumapaikan läheisyydessä. Hänen mukaansa Kurikan Osuuspankin lähistöllä ammuttiin yhteensä neljä laukausta.

– Olin sisätiloissa, en näe tästä ulos. Kuulin ensin kolme laukausta ja en niihin reagoinut mitenkään, koska keskustan alueella kuuluu kaiken aikaa muutenkin. Sitten viimeinen laukaus tuli talon ulkoseinään.

Ala-Nikkola siirtyi viereiseen kirjakauppaan tapahtuneesta syvästi järkyttyneenä. Kuten viereisessä Osuuspankissa, myös kirjakaupassa ovet laitettiin lukkoon ja valot sammutettiin.

– Siellä ollut ihminen oli nähnyt haulikkomiehen ja oli soittamassa ja hälyttämässä apua paikalle, Ala-Nikkola kertaa tapahtumia.

Haulikkomies saatiin kiinni

Ala-Nikkola ei osaa kommentoida, miltä ampuja näytti. Heti laukausten jälkeen Osuuspankissa ovet lukittiin ja valot sammutettiin.

– Osuuspankin toisessa kerroksessa on ollut vähän häiriöitä aikaisemminkin, joko vieras tai asukas sitten, Ala-Nikkola muotoilee. 

Pohjanmaan poliisilaitoksen mukaan ampumisessa oli osallisena useampi kuin yksi henkilö. Poliisi tiedotti Twitterissä tavoittaneensa ampumisesta epäillyt.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä ja tiedottaa tapahtuneesta yksityiskohtaisemmin huomenna. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja