Kuorma-auto tuhoutui korjauskelvottamaksi tulipalossa moottoritiellä Salossa – rampin sulku aiheuttaa ruuhkia

Kuorma-auto tuhoutui korjauskelvottamaksi tulipalossa moottoritiellä Salossa 0:29

Salossa Turku-Helsinki moottoritiellä paloi kuorma-auto tänään keskipäivällä. Palo on sammutettu, mutta raivaustyö aiheuttaa ruuhkia.

Palo tapahtui Isokylän tunnellin kohdalla. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 12.33.

Onnettomuus tapahtui moottoritien Turusta Helsinkiin johtavalla ajaradalla tunnelin suun lähellä. Liikenne moottoritiellä Helsingin suuntaan oli poikki 50 minuutin ajan palon takia. Tällä hetkellä vasen kaista Helsingin suuntaan on auki. Ramppi kantatie 52:lle Salon ja Someron suuntaan on kuitenkin edelleen suljettu.

Päivystävä palomestari Marko Virolainen Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta sanoo, että onnettomuus on aiheuttanut suuria ruuhkia.

Virolaisen mukaan raivaustyöt ovat edenneet pitkälle. Hän ei kuitenkaan osannut vielä arvioida, milloin liikenne palautuu normaaliksi.

Tunnelissa myös peräänajo – henkilövahingoilta vältyttiin

Virolaisen mukaan onnettomuusajoneuvo oli jakeluauto, jossa ei ollut lastia. Auto tuhoutui palossa käyttökelvottomaksi. Palon syystä ei ole vielä tietoa. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Samaan aikaan palon kanssa moottoritien Turkuun johtavalla ajaradalla Isokylän tunnellin toisessa päässä tapahtui peräänajo, jossa olivat osallisena henkilöauto ja matkailuauto.

Peräänajossa ei loukkaantunut kukaan. Pelastuslaitokselta ei osattu toistaiseksi sanoa, liittyikö peräänajo jotenkin toisessa päässä tunnelia tapahtuneeseen paloon. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja