Mainos

Kuolleelle pesukarhulle järjestettiin komeat jäähyväiset – sai kaupungin näyttämään typerältä

Kanadassa sijaitsevan Toronton miljoonakaupungin asukas Jason Wagar huomasi jalkakäytävälle kuolleen pesukarhun torstaiaamuna ja päätti pyytää Twitterissä viranomaisia siivoamaan raadon pois. 

Asiasta kertovat muun muassa CBC ja Buzzfeed-sivusto. 


Toronton viralliselta Twitter-tililtä vastattiinkin nopeasti, että eläinsuojelua on informoitu asiasta. Eläinrukka vietäisiin pian pois. 

Vielä keskipäivän aikaan pesukarhu kuitenkin yhä rötkötti jalkakäytävällä, ja mikä kummallisinta, sen ympärille alkoi ilmaantua erilaisia osanottoja.

”Lepää rauhassa rakas pesukarhu, apu on tulossa”, post it -lapulle kirjoitetussa viestissä luki. Pian sen jälkeen eläimen käpäläpieleen ilmestyi ruusu ja kehystetty kuva pesukarhusta. 

Kun aikaa kului, Conradiksi nimetyn pesukarhun ympärille kertyi yhä enemmän erilaisia suruviestejä ja kukkakimppuja. Yhdessä lapussa luki Twitterissä käytettävä aihetunniste #deadraccoonto ja pesukarhu nousi sosiaalisen median hitiksi.

Muistojuhla jakoi mielipiteet

Asiasta tviittasi muiden muassa kaupunginvaltuutettu Norm Kelly, joka tunnetaan Torontossa aktiivisena Twitter-käyttäjänä. 

Osa keskustelijoista piti kuolleen eläimen kohtelua kuvottavana ja sairaana. Osan mielestä muistojuhla kuitenkin toi torontolaiset yhteen. 

Illan hämärtyessä torontolaiset toivat pesukarhun ympärille kynttilöitä ja jopa lahjoituslippaan. Kovaa kritiikkiä saanut kaupungin eläinsuojelu vei kuuluisuudeksi nousseen pesukarhun lopulta sen viimeiseen leposijaan. 

– Kuollut pesukarhu on nyt haettu, mutta sen muisto ei unohdu koskaan. Hemmetti, elämä on niin lyhyt, kaupunginvaltuutettu Kelly tviittasi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.