Kunpa miehet tietäisivät tämän naisista!

Tylsien YouTube-videoiden katsominen monta kertaa peräkkäin ei innosta naisia samalla tavalla kuin miehiä. Myöskään imelät iskulauseet baarissa eivät kovinkaan moneen naiseen tehoa. Lue lista seikoista, jotka jokaisen miehen tulisi ymmärtää naisiin liittyen!

The Frisky -nettisivusto listasi muutaman sellaisen seikan, joita monet naiset toivoisivat miestenkin ymmärtävän. Lue hauska lista, ja katso, samaistutko sinä näihin väitteisiin!

1. Naiset eivät aina ymmärrä miesten huumoria

Vaikka naiset kovasti yrittävät ymmärtää kaikenlaista huumoria, aina miesten jutut eivät yksinkertaisesti naurata. Se, että lapsi pyöräilee puuta päin YouTube-videossa saattaa naurattaa poikaporukkaa mutta miesten kannattaisi muistaa, ettei sama huumori ehkä iske naisiin.

2. Naiset eivät herää tyrmäävän näköisinä

Miehet jaksavat vitsailla kerta toisensa jälkeen siitä, kuinka kauan naiset viettävät ulkonäkönsä parissa. Naiset arvostavat sitä, että mies pitää heitä kauniina ilman meikkiä ja kulahtaneissa vaatteissa. Jos ollaan kuitenkin lähdössä illanviettoon, onko valmistautumiseen käytetystä ajasta pakko nalkuttaa ihan joka kerralla varsinkin, jos lopputulos ilahduttaa?

3. Naisen iskeminen

TheFriskyn mukaan huonon vitsin kertominen on paras tapa iskeä miehiä. Naisiin tepsii ennemminkin yksinkertaisesti drinkin ostaminen ja pienten temppujen tekeminen – esimerkiksi hauskat temput kolikoilla tai vaikkapa paperinpalan muuntaminen lennokiksi.

4. Parisuhteet ovat työläitä

Joskus miehet ovat suhteiden kanssa kovin mustavalkoisia. "Joko se toimii tai sitten ei" -periaate tuntuu ohjailevan monen miehen tekemisiä. Miesten tulisi kuitenkin muistaa, että jokainen parisuhde vaatii toimiakseen jonkin verran työtä. Vaikka aina ei ole helppoa, saattaa se kuitenkin olla vaivan arvoista.

5. Naiset eivät aina tarvitse apua

On totta, että osa naisista saattaa pyytää helpostikin apua miehiltä käytännön puuhasteluissa esimerkiksi sähköhommiin tai elektroniikkaan liittyen. Aina ei kuitenkaan tarvitse kiitää apuun, vaikka nainen valittaisikin pikkuvioista. Naiset osaavat pyytää apua, jos sitä tarvitsee.

MTV/Helmi

Lähde: TheFrisky.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja