Kunnarin kommentti: OJ kisoihin

St.Louis Bluesin kausi on paketissa. Joukkue jäi kakkoseksi NHL:n pudotuspelien avauskierroksen kilpajuoksussa Minnesota Wildille.

Uutinen on hyvä Leijonien johdolle. Olli Jokinen ja Jori Lehterä ovat vapaita lähtemään MM-kisoihin. Siis siinä tapauksessa että kutsu käy, miehet ovat terveitä ja heillä on halu lähteä. On hyvä syy olettaa, että Lehterä ei ole täydessä kunnossa.

36-vuotias veteraani Olli Jokinen olisi hyvä lisä Leijonille. OJ ei ehkä ole enää ykkös- tai kakkosketjun mies, mutta 1231 NHL:n runkosarjaottelun kokemuksella sentteri olisi loistava pelaaja kolmanteen tai neljänteen kenttään. Lisäksi miehelle löytyisi ruutu muun muassa alivoimapelissä ja tärkeiden aloitusten ottajana.

MM-kisoissa tulee tänäkin keväänä viimeistään jatkopeleissä vastaan todella kovia NHL-miehiä. Ratkaisuvaiheessa, kerrasta poikki -peleissä pitää kaksinkamppailut voittaa, irtokiekot kauhoa omille, ja paikoista tehdä maali. Henkinen kantti ratkaisee kovissa paikoissa. Jokisen pokka ei maailman huippuja vastaan petä, sen verran miehellä on isoista peleistä kokemusta.

Ei muuta kuin OJ kisakoneeseen - kerran vielä.

Lue myös:

    Uusimmat