Kuninkaallisasiantuntija kommentoi Meghanin ja Harryn kohukäänteitä MTV Uutisille – mitä brittihovissa tapahtuu seuraavaksi?

9:52
Kuninkaallisasiantuntija kommentoi Brittihovin tilannetta MTV Uutiset Livessä – katso video!

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Oprah Winfreylle antama kohuhaastattelu on puhuttanut ympäri maailmaa. Mitä seurauksia tästä on brittihoville ja hovin jättäneelle herttuaparille?

Kuninkaallisasiantuntija Mikaela Larsson on kirjoittanut Timanttisalonki-blogia viiden vuoden ajan. Larsson on seurannut tiivistii etenkin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin parisuhdetta. Nyt hän kertoo mielipiteensä MTV Uutiset Livessä  laajasti puhuttaneeseen Meghanin ja Harryn Oprah Winfreylle antamaan haastatteluun.

Meghan muun muassa kertoi haastattelussa, ettei tiennyt juurikaan hovista ennen kuin aloitti seurustelun kuninkaallisen kanssa. Larsson ihmettelee herttuattaren kommenttia.

– Meghan tulee täysin erilaisesta maailmasta. Lähinnä kieli on yhteistä. Tämä on mielestäni myös vähän kummallinen väite, mutta toisaalta prinsessa Dianalla oli samanlaisia ongelmia.

Miten Harry ja Meghan tullaan vastaanottamaan Isossa-Britanniassa jatkossa ja miten paha isku avautumishaastattelu oli hoville?

Katso koko haastattelu MTV Uutiset Livessä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja