Mainos

Kun pitää ajatella pieniä sormia...

Verensokerin mittaaminen tapahtuu useita kertoja päivässä. Pienet sormet iloitsevat mahdollisimman pienestä pistosta.

Freestyle Lite pistää kaikkein hellimmin. Maailman pienimmän pisaran vaativa mittari varmistaa myös mahdollisimman kivuttoman mittauksen. Mitä pienemmät sormet, sitä enemmän pistolla on merkitystä. Jos lapsesi sairastaa insuliinihoitoa vaativaa ykkösluokan diabetesta, ilmoittaudu mukaan testiryhmään, ja katso tuleeko elämä teillä helpommaksi!

FreeStyle Lite -mittari on lapsipotilaiden suosikki. Pieni verimäärä mahdollistaa lähes kivuttoman näytteenoton. Käyttäjäystävällinen FreeStyle Lite tarvitsee mittaukseen vain 0,3 mikrolitraa verta, vähiten kaikista maailman verensokerimittareista.

Uusi FreeStyle Lite verensokeriliuska on suunniteltu niin, että mittaus on entistä helpompaa ja tarkempaa. Uudessa FreeStyle liuskassa on pienet ZipWik – sakarat , jotka saavat aikaan suuren muutoksen.ZipWik-sakarat helpottavat liuskan kohdistamista pisaraan.Veri imeytyy nopeasti ja käynnistää mittauksen automaattisesti.

Näytteen voi ottaa sormenpään lisäksi esimerkiksi myös peukalon tyvestä, olkavarresta, kyynärvarresta, reidestä tai pohkeesta. Löydät lisätietoa vaihtoehtoisista näytteenottopaikoista verensokerimittarin käyttöohjeesta. Voit ohjelmoida mittarin muistuttamaan mittauksesta jopa neljästi päivässä.

Artikkelin tarjoaa: Abbott

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.