Mainos

Kun mies pettää, miksi syytämme toista naista?

Kun mies pettää, miksi syytämme toista naista? Miksi mies haluaa enemmän? Lue vastaukset yleisiin seksikysymyksiin!

Miehet ja naiset ovat sängyssä ja seurustelusuhteissa todella erilaisia. Voimmeko päästä perille sukupuolten välisistä eroista? Self.com listasi yleisimmät seksikysymykset – ja vastaukset niihin!

Miksi naisella kestää kauemmin päästä hekuman huipulle?

Yleensä naisella kestää kauan antaa miehelle kunnollisia ohjeita, joilla ohjata mies oikeaan suuntaan. Useilla miehillä on kyllä käsitys siitä, missä naisen erogeeniset alueet sijaitsevat, mutta naiset ovat toisinaan liian kainoja korjaamaan väärään paikkaan eksynyttä miestä.

SeksiterapeuttiJoy Davidsonkehottaa ohjaamaan miestä rohkeasti, sillä yleensä ohjeistusta arvostetaan.

– Mies ei halua kopeloida eteenpäin hämärässä, eikä hän todellakaan halua kuulla kuduen kuukauden seurustelun jälkeen, ettet ole nauttinut sängyssä. On epäreilua antaa miehen uskoa, että hän tekee kaiken oikein, ja sitten yllättää hänet kertomalla, että olet tylsistynyt tai aiot jättää hänet, Davidson sanoo.

Davidsonin mukaan harva nainen saa orgasmin pelkässä yhdynnässä, joten vibraattorin tuominen sänkyyn voi olla hyvä idea. Miehelle on hyvä selittää, että väline on tullut vain tuomaan lisänautintoa, ei korvaamaan häntä.

Miksi uskomme, että mies haluaa enemmän seksiä kuin nainen?

Testosteroni on himon hormoni, ja miehen keho erittää sitä paljon enemmän. Siksi mies saattaa haluta pientä sutinaa esimerkiksi aamuisin, kun testosteronitasot ovat korkeat. Miehet usein innostuvat helpommin visuaalisista ärsykkeistä ja ovat spontaanimpia, Davidson kuvaa.

– Mies voi katsoa golfia, nähdä visuaalisen ärsykkeen joka muistuttaa häntä jostain, ja kiihottua, hän sanoo.

Toisin kuin naiset, miehet eivät yhdistä seksiä elämänsä muihin osa-alueisiin, Davidson sanoo. Esimerkiksi tunteet ja mielialat vaikuttavat naisen halukkuuteen enemmän.

Jos mies lähtee toisen naisen matkaan, miksi syytämme toista naista?

Toisella naisella on jo suorastaan myyttinen status, joka on vain vahvistunut kautta aikojen. Toiset naiset herättävät voimakasta vihaa aina Homeroksen Odysseia -tarinasta Brad Pittin itselleen napannutta Angelina Jolietamyöten. Miksi "toista naista" on helppo syytellä?

– On helpompaa kohdistaa vihan ja sydänsurun tunteet ihmiseen, joka on oman elämän kannalta merkityksetön, sanoo pari- ja seksuaaliterapeutti Kimberly Flemke.

On tietenkin mahdollista, että petollinen neito on oman ystäväpiirin jäsen. Tällöin tuska ja viha vain lisääntyvät.

– Petetyn naisen ystävät kiroavat naista ja tukevat petettyä kovaan ääneen, koska pettäjä voisi tehdä saman tempun heille.

MTV3/Helmi

Lähde: Self.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.