Mainos

Kuluttajavirastolta varoitus kahdesta suomalaisesta nettikaupasta

Kuluttajavirasto varoittaa sivuillaan kahdesta suomalaisesta verkkokaupasta. Tiedotteen mukaan kuluttajavirastoon ja kuluttajaneuvontaan on tullut paljon yhteydenottoja kenkiä myyvästä Joyboots.fi:stä ja lemmikkitarvikkeita myyvästä Koiratuote.fi:stä.

Kyseisten liikkeiden asiakkaat eivät ole saaneet etukäteen maksamiaan tilauksia luvatussa toimitusajassa. Osa ostoksensa palauttaneista asiakkaista ei ole puolestaan saanut rahojaan takaisin. Yritysten asiakaspalvelu on vastannut asiakkaiden yhteydenottoihin heikosti.

Nettikauppojen taustalla olevat Jarka Oy ja Dunkel-yritykset eivät ole vastanneet kuluttaviraston lähettämiin selvityspyyntöihin. Luottotietoraporttien mukaan kyseiset yritykset ovat laiminlyöneet velvoitteitaan jättämällä veroja maksamatta. Jarka Oy:llä on muitakin maksuhäiriömerkintöjä.

Tilauksen maksu etukäteen on aina riski

Kuluttajavirasto muistuttaa sivuillaan, että kuluttaja ottaa aina riskin maksaessaan tilauksen etukäteen laskulla tai verkkopankissa.

Ostajien kannattaakin mahdollisuuksien mukaan suosia verkkokauppoja, joissa ostokset voi maksaa luottokortilla tai jälkikäteen laskulla. Verkkokaupan mainetta voi selvittää helposti kysymällä netin keskustelupalstoilla muiden kokemuksia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.