Mainos

Kultaliikkeen ovi irti autolla – varkaille kymmenientuhansien saalis

Kultasepänliikkeeseen murtauduttiin voimakeinoin aamuyöllä Porvoossa. Varkaat kiskaisivat Porvoon Välikadulla sijaitsevan kultasepänliike Aurumin oven kokonaan irti maastoauton avulla.

Kultasepänliikkeestä varastetun omaisuuden arvo on poliisin mukaan huomattava, useita kymmeniätuhansia euroja.

Vartti-lehden mukaan ryöstäjät saivat saalikseen mittavan määrän kultasormuksia, -ketjuja ja -riipuksia, joiden ulosmyyntiarvo on noin 70 000 euroa.

Liikkeen ovi repäistiin irti aamuyöllä kello 4.45. Oven irrotukseen käytetty auto oli harmaa Toyota RAV 4 -merkkinen maastohenkilöauto, joka oli varastettu Porvoosta 10.–11. tammikuuta välisenä yönä.

Varkauteen käytetty auto löytyi myöhemmin aamupäivällä hylättynä Suomenkyläntien kevyenliikenteenväylän alikulkutunnelista. Autoon oli kiinnitetty Helsingistä 13.01.2012 anastetut rekisterikilvet.

Poliisi kaipaa mahdollisia havaintoja kyseisen auton liikkeistä tänä aamuna. Kaikki tiedot autosta tai muita havaintoja murtoon liittyen voi ilmoittaa poliisille numeroon 071 8738 730 tai 071 8738 767 tai lähimmälle poliisiasemalle. Vihjeitä voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihje.porvoo@poliisi.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.