Mainos

Kuka sopii maajussille kumppaniksi?

Maajussit ovat taas etsimässä itselleen kumppaneita, ja pikatreffeiltä on tarttunut farmeille mukaan kaksi heilaa kullekin. Joillekin jusseista valinta tuntuu jo ensitapaamisten jälkeen täysin selvältä, mutta mitä mahtavat tähdet tuumata maajussien valinnoista?

JOUNI Vaaka
ANNE Oinas
MAARIT Rapu

Jouni on aurinkomerkiltään Vaaka, joka on rakkaudessa täydellisyyden tavoittelija. Miehen mieleen on piirtynyt haavekuva, jonka toteuttaminen on varsin vaativa tehtävä kenelle tahansa naiselle. Siispä se, joka itsensä Vaa'an kumppanina löytää, voi katsoa peiliin hymyillen - Vaaka ei ketä tahansa kelpuuta.Pelkän aurinkomerkin perusteella Anne olisi selkeä valinta. Oinaan ja Vaa'an liittoa pidetään yhtenä tähtitaivaan onnistuneimmista. Täydet viisi tähteä saavassa suhteessa vastakohdat täydentävät toisiaan ja erityisesti Oinas syttyy suureen hehkuun. Tulisen Oinaan halu riidellä asiat selviksi saattaa silti muodostua kompastuskiveksi ristiriitaa kaihtavalle Vaa'alle.

Maarit on Rapu, eikä näiden merkkien energia oikein koskaan pääse siihen tasapainoon, jota Vaaka alitajuisesti etsii. Ilman merkki tarvitsee itselleen tilaa, ja sitä saksiotteella rakkaastaan kiinni pitävä Rapu ei ole kovin hyvä antamaan.

TEA Kaksonen
JUKKA Leijona
ARTO Rapu

Kaksostyttö Tean sydän sykkii jo niin vahvasti Artolle, että Jukka näyttäisi jäävän rannalle ruikuttamaan. Tämä rooli ei kuitenkaan kovin helposti istu parrasvaloihin pyrkivälle Leijona-miehelle.Aurinkomerkin perusteella tähtien valinta Tean rinnalle olisi Jukka. Se, pääseekö suhde kehittymään sille tasolle, että keskinäistä kemiaa pääsisi edes mittaamaan jää nähtäväksi. Leijona kun kaipaa ihailua syttyäkseen täyteen hehkuunsa, eikä Tean silmissä oikein nyt säteile kenenkään muun kuin Arton kuva. Mutta miksi hän silti valitsi Jukan farmille mukaan? Olisihan tarjolla ollut sellaisiakin hakijoita, jotka eivät millään tasolla olisi muodostuneet Artolle kilpailijoiksi? Yhden selityksen antaa Tean oma aurinkomerkki - ilkikurinen Kaksonen on aina valmis pieneen flirttiin, vaikka olisi varattukin.

Rapumies on yksi tähtitaivaan syvällisimpiä ja hellimpiä rakastajia, mutta kestääkö kepeä Kaksonen Ravulle ominaisia synkistelyn kausia?

Kumpikaan miehistä ei tavoita täysiä pisteitä tähtitaivaalta.

MIKKO Skorpioni
HENNA Kaksonen
MERVI Kalat

Skorpioni-Mikon naismaku on ainakin katsojille käynyt selväksi. Kaikki kisan tytöt olisivat voineet olla sukua toisilleen, niin paljon he ulkoisesti muistuttivat toisiaan. Tähtimerkeiltään farmille lähtijät ovat kuitenkin hyvin kaukana toisistaan.Tähtien selkeä valinta Mikolle olisi Kalojen merkissä syntynyt Mervi. Kaksi vesimerkkiä ovat kuin tehtyjä toisilleen ja saavat tähdiltä täydet pisteet. Skorpionin kiihkeä tunteellisuus ei hämmennä Kaloja, ja Kalojen mielikuvitusmaailman syöverit kiehtovat Skorpioniakin. Tämä pari pystyisi tyydyttämään toistensa tarpeet hyvin syvällisellä tasolla - jos vain ohjelmakonseptin nopea tempo sallii suhteen kehittymisen omalle tasolleen. Kalat ei välttämättä ihan heti ehdi tunteen paloon mukaan.

Hennalle ja Mikolle tähdet lupaavat pelkkää kaaosta. Ensihuuma saattaa tämän parin kohdatessa sytyttää taivaalle ilotulitusraketteja niin paljon, ettei todellisten tähtien viestiä huomaa, mutta niiden sammuttua jäljellä on vain savuava raunio ja tyhjyyden tunne. Liian paljon, liian nopeasti, liikaa kaikkea.

EMMI Rapu
JANNE Oinas
TATU Härkä

Tulinen Oinas-Janne sanoi pontevasti Emmille ottavansa tämän, eikä tuollaista maskuliinista uhoa voi naisellinen Rapu-nainen vastustaa. Pidemmän päälle läheisemmäksi noussee kuitenkin Härkä-Tatu, koska näiden kahden energiat sytyttävät yhteisen harmonian, jossa molemmilla on hyvä olla.Rapu on hyvin herkkä merkki, mutta ei pidä komentelusta. Oinas on lopulta liian nopea liikkeissään Ravun rinnalle, ja alkuihastuksen jälkeen kumpikin jää ihmettelemään, että mitä siinä toisessa nyt olikaan niin ihmeellistä. Mutta riittääkö viikko sammuttamaan alkuihastuksen ja nostamaan rakkautta kaipaavan kaksikon takaisin todellisuuteen?

Härän ja Ravun aistikas liitto voisi rakentaa hyvin turvallisen ja vakaan liiton. Yhdistelmä on vahva, mutta ei silti saa tähdiltä aivan täysiä pisteitä sekään. Neljä viidestä kuitenkin.

JUHA Kaksonen
PIA Neitsyt
MAARIT Kaksonen

Tämän vuoden kisa sai Kaksoset liikkeelle. Helmen suuressa rakkaushoroskoopissa vuodelle 2010 kerrotaankin, että tänä vuonna tähdet saavat Kaksoset kaipaamaan sitoutumista. Kaksospoika Juha valitsi maatilalle mukaansa kaksostyttö Maaritin, ja siinä räiskeessä saattaa varovaisempi neitsytneito Pia joutua perässähiihtäjän rooliin. Tähtien silmissä nämä kaksi erilaista merkkiä ovat kuitenkin täysin tasaveroiset - kumpikin saa neljä tähteä viidestä mahdollisesta.

Juhalla ja Maaritilla on varmasti hauskaa keskenään. Kaksi ikuista lasta keksii ilon aihetta pienistäkin asioista ja niin naurua kuin puhettakin riittää. Pia kuitenkin tyydyttää Juhan älylliset tarpeet vielä syvemmällä tasolla ja pystyy hurmaamaan myös kyvyllään hoivata ja osoittaa hellyyttä. Jos kriittinen neitsytluonne ei pääse pahasti pintaan, Pia saattaisi sittenkin viedä pitemmän korren. Kritiikinsietokyky ei Kaksosilla ole kovin korkea, joten kovin terävää analyysia ei Juhasta näin kilpailutilanteessa kannata kummankaan naisen esittää. Hyvät onnistumisen mahdollisuudet olisi liitolla, osuipa Juhan valinta kumpaan tahansa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.