Kuka päätyi veteen Joensuussa? Poliisi julkaisi kuolleena löydetystä miehestä lisätietoa – toivoo yleisöhavaintoja kevään ajalta

Poliisi pyytää apua Joensuusta löytyneen vainajan henkilöllisyyden selvittämiseksi. Ruumis löytyi lauantaina Joensuun Vehkalahdelta.

Oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus ei valaissut miehen henkilöllisyyttä. Poliisi uskoo, että mies on päätynyt veteen viime talven tai kevään aikana.

Hänen taskuistaan oli lompakko, jossa oli vähän kolikoita sekä neljä kitaransoitossa käytettävää vaaleanpunaista plektraa.

Yleisilmeeltään siisti

Kuollut mies on vaaleaihoinen, ruumiinrakenteeltaan hoikka, noin 30–60-vuotias ja hänellä oli yllään musta Merci-merkkinen villakangastakki kokoa 50 sekä musta pitkähihainen poolopusero.

Takki on napeilla edestä kiinnitettävää mallia.

Lisäksi miehellä oli yllään mustat Levis-merkkiset farkut, pitkälahkeiset alushousut ja jalassaan mustat Haix-merkkiset, nahkaiset ja matalavartiset turvakengät kokoa 45. Vaatetus on yleisilmeiltään siisti.

Miehen pituus on 170–180 senttiä, ja mies on päälaelta lähes kalju. Miehellä oli lyhyt leukaparta.

Poliisi pyytää havainnot Kuhasalon ja Vehkalahden alueella tuntomerkkeihin sopivista yksinään asuneista tai oleskelleista miehistä, joista ei muutamiin kuukausiin ole havaintoja. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja