Kuka kähvelsi tämän kymppitonnien henkilönostimen? Kierrätyskeskus tarjoaa 2000 euron palkkion ratkaisevasta vihjeestä

Tampereen Lieslahdesta vietiin noin kuukausi sitten kymmenien tuhansien eurojen henkilönostin. Nyt nostimen omistava Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry tarjoaa nostimen löytämiseen johtavasta vihjeestä 2000 euron palkkiota.

Noin 40 000 euron arvoinen henkilönostin vietiin 25.–26.4. välisenä yönä kierrätyskeskuksen pihasta osoitteesta Harjuntausta 3A. Anastajat olivat murtaneet aisalukituksessa olleen laitteen lukituslaitteet.

Vaikka nostin on useita metrejä pitkä, sen kuljettaminen vaatii vain sitä vetävän auton.  

Kierrätyskeskus antaa tuntomerkit

Henkilönostin on merkiltään DINO 160TB II. Sen käyttöönottovuosi on 2019 ja rekisterinumero DJC–270. Nostimen traileriosassa on numerotunniste 020586.

Nostin oli anastushetkellä väriltään valkoinen ja sen henkilökorin metallisessa alareunassa oli punainen raidoitus. Puomissa luki sinisellä teksti RAMIRENT keltaisella pohjalla ja sininen teksti Dino.

– Nostinta on voitu muokata ja maalata tunnistamisen hankaloittamiseksi, yhdistyksen tiedotteessa muistetaan.

2000 euron vihjepalkkio

Kierrätyskeskuksen toiminnanjohtaja Mauri Hakala on luvannut MTV Uutisille toimitetun tiedotteen mukaan nostimen sijainnin löytymiseen johtavasta vihjeestä 2000 euron palkkion. Yhteydessä voi olla suoraan Hakalaan tai Nekalan kierrätyskeskuksen konttoriin.

Jokainen pienikin vihje on merkityksellinen nostimen takaisin saamiseksi ja vihjeen perusteella voi johtaa nostimen sijainnin löytymiseen ja luvattuun palkkioon, Hakala toteaa tiedotteessa.

Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla info@pirkanmaankierratys.fi tai puhelimella numeroon 050 3232 500.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja