Kuivat kädet kuntoon – helli ihoa, hoida kynsiä ja säväytä värein sekä kuvioin!

Tekisikö mieli tehdä lapasten alla piilotelleille käsille muodonmuutos? Värikäs lakka voi viedä kevättunnelmiin, mutta jos kynnet sen alla ovat huonossa kunnossa ja käsien iho kuivunut, ei kauneinkaan värisävy näytä hyvältä.

Talven kuivattamat kädet voi hoitaa kätevästi kuntoon kotonakin. Kokeile hanskojen alla hautuneisiin käsiin samoja temppuja kuin kasvoillekin: kuorintaa, naamiota ja kosteutusta! Hoida myös kuivuneet kynsinauhat kuntoon ja helli kynsiä hoitoöljyin. Viilaa vielä kynnet edustuskuntoon, niin kätesi ovat esittelykelpoiset.

Kun kädet ja kynnet ovat kosteutetut, siistit ja huolitellut, näyttävät ranskalaiset manikyyrit ja värikkäät lakkauksetkin paremmilta. Virkeät kevätkynnet saat testaamalla kevään ja kesän uutuussävyjä tai taiteilemalla kynsiin villejä kuvioita.

Kuivahtaneet kädet kannattaa silloin tällöin kuoria. Käsien karhea iho saa kuorinnasta uutta eloa, kun kuolleista ihosoluista päästään eroon. Kuorinnan voit tehdä vaikka illalla, jonka jälkeen käsiin on hyvä laittaa runsas kerros kosteuttavaa rasvaa. Puuvillakäsineiden alla muhineet, kosteutetut kädet ovat aamulla kuin uudet!

Testaa näitä:

Tehokasta kuorintaa

Oriflamen käsikuorinta tekee karheista ja kuivista käsistä pehmeät ja joustavat. Myös kynsien pinnat kirkastuvat, jolloin lakkauskin kestää paremmin. Kuorivina rakeina toimivat sokeri- ja suolakiteet.

Advanced Hand Care One Step Hand Recovery, 10,90 e/75 ml

Kuivien käsien pelastus

Oriflamen erikoiskäsivoide sopii erittäin kuiville ja karheille käsille. Voide sisältää manteliöljyä, karitevoita ja arnikkiuutetta, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja tehostavat sen uusiutumista. Kokeile yöhoitoa puuvillahansikkaiden kanssa!

Oriflame Hand Care Intense Hand Protection Concentrate, 8,90 e/50 ml

Oliivia ja inkivääriä

Santen Oliivi-inkivääri-käsivoide kosteuttaa ja suojaa käsiä imeytyen nopeasti. Voiteen hoitavina ainesosina on käytetty muun muassa suojaavaa ja hoitavaa luomusheavoita, kosteuttavaa kasviglyseriiniä sekä nestekiertoa aktivoivaa inkivääriuutetta.

Sante Oliivi-inkivääri-käsivoide, n. 5,93 e/100 ml

Tehohoitoa koko käsille

Mavalan kuoriva naamio puhdistaa kynsiltä ja kynsinauhoista epäpuhtaudet. Myös kynsien väri kirkastuu. Naamio tasoittaa kynnen pintaa, säilyttää kynsien joustavuuden, pehmittää kynsinauhoja sekä kuorii pois kuollutta ihosolukkoa.

Mavala Lightening Nail Scrub Mask, 14,40 e/15 ml

Kynsinauhat kuntoon

Sally Hansenin kynsinauhavoide tekee kynsistä vahvemmat ja terveemmät. Sopii erityisesti kiville ja heikoille kynsille sekä karheille kynsinauhoille. Kynsinauhat pehmenevät, kun tuotetta levitetään niille aamuin ja/tai illoin.

Sally Hansen Cuticles Now! -kynsinauhavoide, 9,90 e/14,3 ml

Hoida kynnet kuntoon!

Kynsiä voi hoitaa monenlaisin tuottein. Muun muassa erilaiset hoitoöljyt ja kynnen kasvua vauhdittavat tuotteet auttavat huonokuntoisia kynsiä parantumaan. Käytä hoitotuotteita säännöllisesti, ja huomaa muutos kynsissäsi.

Kynsille ruokaa

Oriflamen Nail Food -hoitoöljy lupaa vahvistaa hauraita kynsiä ja kuivia kynsinauhoja. Tuote sisältää marjaöljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat kynsiä. Myös manteli-, maakastanja- ja auringonkukkaöljyt kosteuttavat. Kynsien uudistajina toimivat antioksidanttiset E-vitamiini ja karotenoidit sekä auringonhattu-, oliivi- ja ginsenguute.

Oriflame Beauty Nail Food, 10,90 e/7ml

Kasvua vauhdittamaan

Kynnen kasvua kiihdyttää Oriflamen Growth Booster. Se on kynttä vahvistava vitamiinihoito, jonka A-, C-, E ja B5-vitamiinit hoitavat kynttä ja lisäävät niiden kasvuvauhtia. Tuote sisältää myös kynttä suojaavaa elemiuutetta ja kosteuttavaa kiiviä. Kalsium puolestaan ehkäisee kynsien murtumista.

Oriflame Beauty Growth Booster, 10,90 e/7 ml.

Kiiltoa kynsille

Snowcrystalin Brilliant Shine Top Coat soveltuu hyvin päällyslakaksi, värillisen kynsilakan suojaksi. Se voimistaa ja tukee kynnen pintaa ja jättää kauniin kiillon. Ei sisällä tolueenia eikä formaldehydiä.

Snowcrystal Nail Care Brilliant Shine Top Coat, 11 e

Silkkiproteiinin voimin

Snowcrystalin silkkiproteiinia sisältävä hoitolakka palauttaa rikkoutuneet kynnet ennalleen. Silkkiproteiinit peittävät ja vahvistavat kynnen pintaa. Ei sisällä tolueenia eikä formaldehydiä.

Snowcrystal Nail Care With Silk Proteins, 11 e

Hoitoa ja vahvistusta

IsaDoran lakka hoitaa ja vahvistaa ohuita, pehmeitä ja heikkoja kynsiä, jotka lohkeilevat, katkeavat ja liuskottuvat helposti. Se sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Tuote ravitsee kynttä ja palauttaa sen optimaaliseen kuntoon neljässä viikossa. Voidaan käyttää yksinään kiiltävänä ja läpikuultavana lakkana tai aluslakkana.

IsaDora Second Nail, 8,75 e/6 ml

Kynsinauhojen irroittamiseen

Manikyyritikuilla irroitat kynnen pintaan tarttuneet, helposti repeytyvät ja ikävännäköiset kynsinauhat kynnen pinnalta.

Mavala Manicure Sticks, 5,50 e/5 kpl

Lakkoja iloisin sävyin

Sateenkaaren sävyjä kynsiin

Color Clubin Starry Temptress -kokoelman lakkoihin on lisätty glitteriä, joka hehkuu kynsillä kauniisti. Lakat eivät sisällä tolueenia eivätkä formaldehydiä, 9,60 e/kpl.

Valitse oikeat välineet

Kuvioi kynnet näin:

1. Konadin kuvalaattavalikoimasta löydät monenlaisia kuvioita. Valitse haluamasi kuvio ja levitä sen päälle Konadin erikoislakkaa.

2. Pyyhi lastalla ylimääräinen lakka laatan päältä pois ja paina leimasin kuvion päälle. Kuvio tarttuu leimasimeen.

3. Tämän jälkeen paina leimasimella kuvio kynteesi.

Leimaa leiskuvat kuviot!

Konadin tuplaleimasinsetti sisältää kaksipuolisen leimasimen suuremmalle ja pienemmälle kuviolle sekä lastan, 5,25 e.

Konadin kuvalaattavalikoima sisältää 83 laattaa, joissa jokaisessa on noin seitsemän kuvaa. Mahdollisia kuvioita on siis lähes 600. Kuvassa laatta m31, 6,55 e.

Princess Special Blue Pearl -lakalla loihdit sinisiä kuvioita, 5,90 e.

Special Polish Pink -lakalla saat hempeän vaaleanpunaiset kuviot aikaiseksi, 5,25 e.

Teksti: Hannakaisa Taskinen/MTV3

Kuvat: Shutterstock ja valmistajat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja