Mainos

Kuisman Remonttiryhmä puoluerekisteriin

Kansanedustaja Risto Kuisman Remonttiryhmästä tulee lähiviikkoina rekisteröity puolue. Kuisma jätti tänään oikeusministeriöön puolueen perustamiseksi vaadittavat runsaat 5 000 kannattajakorttia. Vaadittavat nimet kerättiin vajaassa kolmessa kuukaudessa.

Kuisman mukaan puolueen nimeksi oli ehdolla muitakin kuin Remonttiryhmä. Lopulta kuitenkin päädyttiin alkuperäiseen nimeen. Kuisma nousi eduskuntaan viime vaaleissa SDP:n listoilta ja keräsi yli 14 000 ääntä. Sittemmin hän loikkasi nuorsuomalaisiin. Tätä yhteistyötä kesti vain vuoden, ja viime maaliskuussa hän perusti oman ryhmän.

Remonttiryhmä tähtää ensi kevään eduskuntavaaleihin. Tulevan puolueen tarkoituksena on asettaa ehdokkaita kaikkiin vaalipiireihin. Mahdollisista vaaliliitoista muiden puolueiden kanssa päätetään myöhemmin. Remonttiryhmä-yhdistys perustettiin keväällä. Laajempi puoluekokous on tarkoitus pitää syksyllä. Siihen mennessä puolueelle on tarkoitus saada myös jäseniä. Kuisman tavoitteena on saada aikaan koko maan kattava verkosto.

Kuisma luonnehtii Remonttiryhmää aatteelliseksi liikkeeksi, joka haluaa pysytellä perinteellisen poliittisen jaon ulkopuolella. Remonttiryhmällä on 12 muutosteesiä. Tavoitteina ovat mm. täystyöllisyys, radikaali veroremontti, pankkisotkujen selvittäminen, ikäsyrjinnän poistaminen sekä rakkautta ja huolenpitoa lapsille.

-Remonttiryhmän tavoitteena on yhteiskunta, jossa jokaisella ihmisellä on mahdollisuus hyvää elämään. Ryhmä uskoo, että muutos lähtee yksilöistä. Remonttiryhmä on niiden ihmisten liike, jotka haluavat muutosta. Ryhmä tekee yhteiskunnassa perusteellisen remontin, joka poistaa turvattomuuden, työttömyyden ja muut hyvää elämää estävät yhteiskunnalliset epäkohdat, mainostaa Kuisma tulevaa puoletta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.