Mainos

Kuinka kirjoitan eroottisen tarinan

Yksityiskohdat, akrobatia ja uskomaton ympäristö synnyttävät hyvän seksinovellin.

Times online neuvoo sinut seksikirjallisuuden saloihin. Kutkuttava eroottinen tarina syntyy yksinkertaisia ohjeita noudattamalla.

Kerro, kuka teki mitä

Huono seksikirjallisuus kärsii yksityiskohtien puutteesta. Hahmot tapaavat, ja sitten ollaankin jo sängyssä - kaikki hauska jää lukijalta väliin. Panosta yksityiskohtiin. Älä kerro, että mies painoi suunsa naisen vartalolle, vaan kerro tarkasti, mihin.

Älä sorru liioitteluun adjektiiveja metsästäessäsi. Jos huomaat kuvailevasi naisen silkkisiä hiuksia monen kappaleen ajan, olet liian yksityiskohtainen.

Kerro, mitä tapahtuu. Useissa elokuvissa pariskunta katsahtaa toisiaan ravintolassa, ja seuraavassa kohtauksessa aamu sarastaa pariskunnan lemmenpesässä. Kirjailijan ei kannata käyttää tällaista oikotietä, vaan kertoa, kuka teki mitä, ja mihin sen jälkeen siirryttiin.

Ihmisiä viidakossa

Pidä dialogi minimissään. Jos hahmosi kuitenkin täytyy puhua, varmista, että hän sanoo luonteeseensa sopivia asioita. Raavas raksamies tuskin alkaa yhtäkkiä siteerata Shakespearea.

Haasta yleisösi. Vaikka pariskunnan arkiseksi voi olla ihanaa ja värisyttävää, lukijasi luultavasti kaipaavat jotakin uutta.

Vie lukijasi tekstisi avulla paikkoihin, joihin he eivät muuten pääse. Kuumia ihmisiä viidakossa, akrobatiaa, johon tavis ei taivu. Eroottinen tarina kertoo saavuttamattomasta unelmasta - siksi se kiihottaa.

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.