Kuinka kauan Ryan Lasch jatkaa SM-liigassa? Tähtihyökkääjä erikoiskuviostaan: "Pidän tästä joukkueesta"

2:16
Videolla Ryan Laschin haastattelu.

Jenkkihyökkääjä Ryan Lasch palasi usean vuoden tauon jälkeen SM-liigaan, kun hän teki sopimuksen Pelicansin kanssa. Lasch, 33, pelaa Lahdessa ottelukohtaisella sopimuksella. Mutta kuinka pitkään hän jatkaa pelikaanipaidassa?

Lasch palasi sinne, missä hän säväytti 2010-luvun alussa. Lasch nakutti kaudella 2011-12 Pelicansin paidassa 59 runkosarjaotteluun tehot 24+38=62. Tahti jatkui hurjana myös pudotuspeleissä. 17 peliä ja 16 pistettä (5+11).

Välissä Lasch vieraili Pohjois-Amerikassa, TPS:ssä, Sveitsissä ja Ruotsissa.

Nyt hän hakee vauhtia Liigasta. Mutta kuinka kauan hän edustaa Pelicansia?

– Peli kerrallaan mennään. Haluan auttaa Pelicansia niin pitkään kuin vain pystyn, Lasch sanoo C Moren haastattelussa.

– Pyrin pääsemään hyvään pelikuntoon. Se oli koko kuvion tausta. Tällä hetkellä tilanne on se, että yritän saada pelejä alle ja yritän auttaa samalla joukkuetta, Lasch avaa.

Vaikka Lasch ei ole riehunut vielä tehomielessä kolmessa ensimmäisessä ottelussa (0+1), on yhdysvaltalaishyökkääjä tyytyväinen otteisiinsa.

– Ehdottomasti. Tuntuu siltä, että olen parantanut peli peliltä. Pitää muistaa, että tämä on prosessi. Yritän rakentaa pohjia askel kerrallaan. 

– Pidän tästä joukkueesta. Näiden jätkien kanssa on mukava pelata. Pelistä toiseen näkyy se, miten kovaa taistelemme toistemme eteen. Ja jos jatkamme näin, tulosta tulee, Lasch sanoo.

Lasch on yleisesti nauttinut SM-liigassa pelaamisesta.

– Ei tämä sarja ole hirveästi muuttunut siitä, mitä se oli silloin, kun viimeksi olin täällä. SM-liiga on hyvä sarja ja täällä pelataan hieman kontrolloiduimmin kuin Ruotsissa. Täällä mennään vähän enemmän pystysuuntaan ja pelataan "kiekkoa päätyyn ja perään" -tyylillä. Ja sarjan taso on korkealla, kun täällä on niin paljon lainapelaajia NHL:stä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja