Kristian Meurman parrastaan: Pitäähän jonkun korvata Hynysen katu-uskottavuus

Muusikko Kristian Meurmanin kasvoja koristaa tällä hetkellä pitkä parta.

Meurmanin mukaan naamakarvoitus on päässyt kukoistamaan ikään kuin puolivahingossa. Muusikko ei ole omien sanojensa mukaan raaskinut leikata partaa pois perheen vastasyntyneen esikoistyttären takia.

– Tarkoitus oli leikata se jo aikoja sitten pois, mutta en ole viitsinyt, koska tyttäremme on niin kiinnostunut siitä. Pienokainen on parrasta suorastaan lumoutunut. Ja pitäähän jonkun korvata Jouni Hynysen katu-uskottavuus, nyt kun hän on ajanut partansa pois, Meurman vitsaili MTV3.fi:n Viihdeuutisille.

Vauvanhoitoa ja levyntekoa

Meurman kertoo perheen arjen pyörivän nyt suloisen tyttären ympärillä. Idols-laulaja sai vaimonsa Mikaelan kanssa esikoisensa sunnuntaina 13. maaliskuuta 2011. Meurman paljastaa Viihdeuutisille, että tytön ristiäisiä juhlitaan tulevana lauantaina 9.4.

– Ihan lähipiirin kesken on tarkoitus pitää pienet ristiäiset. Nimiä en vielä paljasta, mutta annamme siis yhteensä kolme nimeä, ja ne ovat sekä perinteisiä että eksoottisia, muusikko vihjaa.

Vauvanhoidon lisäksi Meurman aikoo työstää koko huhtikuun uutta levyä. Pienet ihmeet -nimistä albumia tuotetaan miehen mukaan pienissä pätkissä ja sen on määrä ilmestyä toukokuun lopulla.

– Tällä kertaa ei ole aikaa jäädä studiopäivien jälkeen kaljalle bändiläisten kanssa vaan on lähdettävä vaihtamaan vaippoja, Meurman nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat