Kristian Meurman keikkaohareistaan: Tuli paha mieli

Idols-tähti Kristian Meurman jätti saapumatta musikaali-keikalleen.

Meurmanin oli viime viikon tiistaina tarkoitus esiintyä Turussa Infernal Musical -hevimusikaalissa. Mies ei kuitenkaan saapunut paikalle ja musikaalissa oli turvauduttava varamieheen. Kristian kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että kyseessä oli inhimillinen moka, sillä mies oli merkannut esiintymisensä päivämäärän väärin kalenteriinsa .

– Asia selvisi minulle vasta, kun minun olisi pitänyt jo olla Turussa. Itsellenikin tuli paha mieli tapahtuneesta, olen pahoillani. 17 vuoden aktiivisen musiikkiurani aikana kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun olen feidannut keikan, Meurman muistuttaa.

Kristian kertoo kirjoittaneensa kotisivuilleen julkisen pahoittelun tapahtuneesta. Esitystä seuraavana päivänä mies laittoi musikaalin järjestäjille sähköpostitse pahoittelun sekä selityksen tapahtuneesta.

– Tyylikkäintä olisi ollut saman tien soittaa, mutta menin niin lukkoon kämmistä. Ei tällaisia virheitä voi kovin useasti tapahtua. Kalenterimokan sijaan olisi ollut helpompaa, jos olisin ryssinyt esimerkiksi olemalla jurrissa lähipubissa, Meurman selittää.

Kalenterimokan takia Meurman naureskeleekin, että hänen pitäisi seuraavaksi hankkia varmasti sihteeri asioitansa hoitamaan. Miehen Mikaela-vaimo on yleensä ollut apuna järjestelyissä, mutta nyt Kristian ei enää viitsi vaimoaan liikaa vaivata, sillä pariskunnan esikoisen laskettuun aikaan on enää reilu kuukausi aikaa.

Meurmanin ohareista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat