Krista Siegfridsiltä dramaattinen paljastus kovan treenin seurauksista: "Kun heräsin aamulla en pystynyt edes kävelemään"

Kova treeni oli kaataa Krista Siegfridsin.

VIDEO: Krista Siegfrieds vieraili Possessa.

Laulaja Krista Siegfirds paljastaa Instagram-tilillään joutuneensa viime viikolla dramaattiseen tilanteeseen. Siegfridsin tähdittämän Dinner Show'n ensi-ilta oli vaarassa, sillä hänen kehonsa oli rasittunut kovien tanssitreenien vuoksi.

– En halunnut kertoa tätä juttua viime viikolla, koska en halunnut, että kukaan huolestuu.... Mutta Dinnershown ensi-ilta-aamu sai dramaattisen alun. Kun heräsin aamulla, en pystynyt edes kävelemään. Rajut tanssitreenit showta varten olivat vetäneet kroppani täysin jumiin, Siegfrids kirjoittaa.

Siegfrids kertoo yrittäneensä lääkitä itsensä kuntoon.

– Vedin överkovia särkylääkkeitä koko viikon ja yritin ylipuhua itseni, että kyllä minä pystyn tähän... mutta on aika vaikeaa tanssia, jos ei pysty edes kävelemään.

Show saatiin kuitenkin pelastettua kiropraktikon ansiosta. Siegfrids haluaa kokemuksensa myötä muistuttaa levon merkityksestä.

– Tällä tekstillä haluan vaan muistuttaa teitä, että jos te treenatte kovaa, niin pitää muistaa myös levätä, että kroppa kestää.

Lue myös:

    Uusimmat