TPS:n kannattajaryhmä boikotoi illan kotiottelua – fanit jättivät seurajohdolle jämäkän viestin

TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen perkaa seuran epävakaata alkukautta:"Meillä on monta osa-aluetta, missä voimme olla parempia" 2:56
Videolla TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen haastattelu.

TPS:n kannattajaryhmä TPS-kannattajat boikotoi keskiviikkona Jukureita vastaan pelattavaa kotiottelua. Mielenilmauksen kohteena on viime aikoina myrskyn silmässä ollut TPS-seurajohto.

TPS-kannattajat pitävät tavallisesti käytössä olleen katsomon tyhjänä ottelun ajan. Boikotointi on kannattajaryhmän tiedotteen mukaan äärimmäinen keino, eikä siihen ole turvauduttu mielellään.

– Koemme, että TPS:n kyvyttömyys reagoida organisaatiota ravistelevaan kriisiin edellyttää nyt vahvaa mielenilmausta. Boikotointi ei merkitse TPS:n hylkäämistä, vaan haluamme osoittaa aidon huolemme ja välittämisemme. Nyt odotamme seurajohdolta samaa, TPS-kannattajien tiedotteessa todetaan.

TPS-kannattajien katsomonosan illan ottelussa täyttää seurajohdolle välitetty jämäkkä viesti.

– Mihin menet, TPS? Mitä kannattajat merkitsevät TPS:lle? kannattajien plakaateissa lukee.

TPS:n alkukausi on ollut monella tapaa synkkä. Pelillisesti joukkue on valahtanut aivan SM-liigan häntäpäähän, eikä seuran toimistollakaan ole vältytty ongelmilta. Joukkueen urheilutoimenjohtajana toiminut Antero Niittymäki jätti tehtävänsä lokakuussa. Kautta on varjostanut myös Jonne Virtasen ja TPS:n sopimusriita.

Lue myös:

    Uusimmat