Kreikan ihmemies veti pidemmän korren NBA:n supertähtien kohtaamisessa

Koripallon NBA:ssa nähtiin todellinen kahden supertähden kohtaaminen, kun Dallas Mavericks kohtasi Luka Doncicin johdolla Milwaukee Bucksin Giannis Antetokounmpon.

Kreikkalainen Antetokounmpo oli tällä kertaa kaksikosta etevämpi ja johdatti Bucksin 124–115-voittoon. Antetokounmpo oli 30 pisteellä ottelun paras pistemies. Koritehtailun lisäksi kreikkalainen kahmi 11 levypalloa ja antoi neljä koriin johtanutta syöttöä.

Dallasin Luka Doncic oli myös tehokas, hän heitti 27 pistettä ja antoi peräti 12 koriin johtanutta syöttöä, mutta se ei riittänyt Bucksia vastaan.

Milwaukee aloitti ottelun ryminällä, ku se karkasi heti kättelyssä 18–5-johtoon. Bucks pussitti kaikki seitsemän ensimmäistä heittoaan sisään, eikä Dallas päässyt missään vaiheessa haastamaan Bucksia kunnolla. Dallas Mavericksille tappio oli jo neljäs perättäinen. 

Sarjataulukossa Milwaukee on Itäisessä konferenssissa toisena, kun taas Dallas on Läntisessä konferenssissa pudotuspeliviivan alapuolella sijalla 11. Lauri Markkasen Utah on Läntisessä konferenssissa sijalla kahdeksan. Markkanen ja Utah pelaavat ensi yönä suomalaisen entistä seuraa Chicago Bullsia vastaan

Lue myös:

    Uusimmat