Kovan luokan CHL-vastus nosti Ilves-luotsi Jouko Myrrän tunnelmat kattoon: "Pelaajien nälkä aistittavissa"

Ensimmäistä kertaa Tampereen Ilveksen jääkiekon Mestarien liigaan mukaan luotsaava päävalmentaja Jouko Myrrä pitää manselaisseuralle vastaan arvottua Red Bull Müncheniä loistavana vastustajana CHL:n ensimmäiseksi pudotuspelivastustajaksi.

CHL:n lokakuun otteluparit arvottiin keskiviikkona Sveitsin Zürichissä. Poikkeusolojen takia liiga aloitetaan suoraan 32 joukkueen pudotuspeleillä, joissa kahden ottelun yhteistulos ratkaisee jatkoon menijän. Suomesta mukana ovat Ilveksen lisäksi Kärpät, Tappara ja Lukko.

Ensimmäistä kertaa mukaan Euroopan huippuliigaan päässyt Ilves arvottiin saksalaisen Red Bull Münchenin vastustajaksi. Tämä eteni edelliskaudella Frölundan vastustajaksi CHL:n finaaliin.

– Loistava fiilis ja hieno vastustaja. Kestomenestyjä (Saksan liigasta) DEL:istä viime vuosilta, ja menestynyt tietysti myös CHL:ssä. Meille loistava vastus, hehkutti päävalmentaja Myrrä MTV Urheilulle.

Viime kaudella yhdeksi SM-liigan kärkijoukkueista nousseen Ilveksen kausi katkesi muiden tavoin maaliskuun puolivälissä koronaviruspandemian takia, mutta runkosarjasijoitus toi sentään paikan CHL:ään. Nälkä menestyä on Myrrän mukaan joukkueessa melkoinen.

– Kyllä tämä on todella iso juttu Ilveksen organisaatiolle, ja varsinkin joukkueelle ja pelaajistolle. Pääsemme mittaamaan tasoamme myös Hakametsän ja Suomen rajojen ulkopuolelle.

– Pelaajat ovat jutuissaan osoittaneet, että vähän jäi hampaankoloon. Kevät oli niin tyly, kun se loppui yhdessä hetkessä. Viime kauden joukkueella oli iso usko siihen, että meillä olisi ollut mahdollisuus tehdä jotain suurta. Totta kai siitä jäi ihan järkyttävän iso nälkä tulevaa kauteen. Se on aistittavissa, Myrrä totesi.

Lue myös:

    Uusimmat