Kotoa karannut naisnäyttelijä kertoo: Drag queenit huolehtivat minusta

Yhdysvaltalainen näyttelijä, Siskoni on noita -sarjan tähti Rose McGowan puhui The Advocat -lehden haastattelussa erikoisesta nuoruudestaan drag queen -pariskunnan huomissa ja sen vaikutuksista tähden elämään.

Näyttelijä Rose McGowan, 37, tunnetaan raivokkaana homoseksuaalien oikeuksien puolustajana – ja syystäkin. Muun muassa muusikko Marilyn Mansonin eksänä muistettu näyttelijä vietti osan nuoruudestaan drag queen -yhteisön suojissa.

Italiassa syntynyt Siskoni on noita -sarjan tähti kuului Church of God -lahkoon, kunnes muutti vanhempiensa kanssa 10-vuotiaana Yhdysvaltoihin. Muutama vuosi muuton jälkeen McGowan karkasi kotoaan.

– Kun karkasin kotoa 13-vuotiaana, Portlandin drag queenit huolehtivat minusta. Emme aina tieneet, mistä saisimme seuraavan ateriamme, mutta meitä ympäröi toverillisuus ja rakkaus. Ja ne tytöt osasivat todella maalata naamansa. Heidän ansiostaan minä opin meikkaamaan, McGowan kertoo.

– Opin ketkuttelemaan itseni monenlaisiin paikkoihin nuoresta iästäni huolimatta, tuoreen Conan-elokuvan uudelleenfilmatisoinnissa nähtävä McGowan muistelee.

– Johtui se sitten siitä, miten tanssin tai miltä näytin, olin aina suosiossa homoklubeilla. Vielä nykyäänkin käyn ainoastaan sellaisilla. Tunnen oloni niissä kotoisaksi. Haluan myös katsella niin kuumia miehiä kuin naisiakin, jotka osaavat tanssia.

McGowan kuitenkin täsmentää, että homokerhoilla notkumisesta ja erikoisesta menneisyydestään huolimatta hän ei tunne vetoa naisiin.

– Olen pettynyt itseeni. En ole edes ikinä suudellut naista! Eikö ole huvittavaa? Naiset, jotka ovat mielestäni söpöjä, näyttävät miehiltä, mutta rinnoilla, hän vitsailee.


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Advocate, Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja