Mainos

Kotisi löytyy Jokakoti.fi-palvelusta, katso miltä se näyttää!

Jokakoti.fi-palvelua voi käyttää listauksen lisäksi myös kartan avulla. Voit paitsi etsiä sieltä sinua kiinnostavia myyntikohteita helposti ja kätevästi, myös löytää tuttuja paikkoja: Miltä nykyinen osoitteesi tai vaikkapa lapsuuden leikkipaikkasi näyttää satelliittikartalta katsottuna?

Haluatko tarkistaa, onko himoitsemassasi talossa vapaita asuntoja, etsitkö vain rantakohteita tai onko palveluiden läheisyys tärkein asia, kun mietit muuttoa? Näiden toiveiden täyttämisessä sinua auttaa Jokakodin ainutlaatuinen karttapalvelu, josta näet selkeästi myynnissä olevat kohteet. Kokeile Jokakoti.fin karttapalvelua täältä.

Valitse kartaksi Satelliitti ja lähde surffaamaan kartalla kätevästi hiiresi avulla. Voit käyttää vasemmalta löytyviä plus-miinus-painikkeita tai vaeltaa kaupunginosasta tai kaupungista toiseen vetämällä karttaa esiin siihen suuntaan kuin haluat mennä. Voit ottaa laajemman näkymän alueesta miinus-painikkeella siirtymien helpottamiseksi.

Näkymässä voit valita myös palvelun näyttämään sinulle kioskien, koulujen, ostoskeskuksien ja jopa Alkojen sijainnin!

Kartan avulla voit myös etsiä tuttuja maisemia, tai vaikka tarkistaa, löytyisikö lähialueeltasi tai lapsuudenkotisi liepeiltä kiinnostavia myyntikohteita.

Jos olet tottunut käyttämään perinteistä piirrettyä karttaa, sen käyttö on toki myös mahdollista Peruskartta-painiketta painamalla.

Kuvat: MTV3

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.