Koti puetaan lystikkään värikkäisiin kuoseihin

Sisustustekstiileissä räiskyy jo kevät, vaikka ulkona on kipakka talvi. Finlaysonin ja Marimekon kevään tekstiilimallistoista löytyy ihania väriläiskiä kaikille lapsenmielisille sisustajille. Uutuustekstiilien kera voi jopa opetella aakkosia ja muistella liikennesääntöjä, eikä ihastuttavan retroa otettakaan ole unohdettu.

Finlaysonin ja Marimekon kevään 2011 tekstiilimallistot ovat täynnä herkkupaloja värikkyyttä ja leikkimielisyyttä arvostaville sisustajille.

Finlaysonin lapsille suunnatuissa Aapinen ja Hiirulaiset -uutuuspussilakanoissa yhdistyy huvi ja hyöty. Kumpikin ilahduttaa värikkäällä kuosillaan, mutta ne tarjoavat mahdollisuuden myös oppimiskokemukseen. Aakkosista muodostuvan Aapinen-lakanan avulla voi opetella kirjaimia, kun taas Hiirulaiset-lakanassa kerrataan liikennesääntöjä.

Myös Marimekon kevään 2011 tekstiileistä löytyy ihania pussilakanatuttavuuksia. Pussilakanoiden suloisissa hahmoissa näkyy retromainen ote, joka varmasti miellyttää niin tenavia kuin heidän vanhempiaankin.

Valpuri-pussilakanan kuosissa nähdään hurmaavia olentoja hymyilevästä auringosta suloiseen jellonaan. Vällyjen väliin on helppo kömpiä hymy huulilla – ottaa vain esimerkkiä lakanoissa esiintyvistä iloisista naamatauluista!

Karkulaiset-pussilakanassa on samaa retromaista henkeä kuin Valpurissakin. Karkulaiset-kuosissa seikkailevat eksoottiset eläimet, jotka luovat omalta osaltaan sisustukseen veikeää tunnelmaa.

Myös Muumit jatkavat edelleen voittokulkuaan. Nyt Finlaysonin pussilakanoihin on päässyt kesästä muistutteleva Suvimuumi, jonka kuosissa on yhdistelty ruusuja sekä tietysti itse Muumeja. Kuosi on saatavissa sekä punaisena että sinisenä.

Väriläiskiä kylpyhuoneeseen

Myös kylpyhuoneen tekstiileissä leikitellään väreillä. Finlaysonin värikkääseen Muumi-pyyhesarjaan on päässyt uusi hahmo Vilijonkka, ja esimerkiksi Nuuskamuikkunen-pyyhettä saa nyt vihreänäkin. Mörkö-pyyhettä taas saa myös sinisenä versiona.

Marimekon Yhdessä-pyyhkeistä löytyy varmasti oma suosikki perheen joka jäsenelle. Väreiltään sini-vihreät, punaiset ja kelta-oranssit käsipyyhkeet tuovat raikkautta kylpyhuoneeseen värien hillittömyydellä.

Myös Marimekon Melooni-suihkuverhot virkistävät kylpyhuonetta ihastuttavalla väriloistollaan.

Järjestetään hipat!

Kepeä leikkimielisyys toistuu muissakin tekstiileissä. Finlaysonin uutuus, värikkäiden ilmapallojen kyllästämä Hipat-pöytäliina, sopii hyvin esimerkiksi lastenjuhliin, joissa aikuisetkin saavat hassutella.

Marimekon Jätski-kangas on väreiltään hieman hillitympi, mutta kuosin idea on huima: vaaleansiniset, ruskeat, mustat ja oranssit väriläiskät muodostavat tikkujätskejä muistuttavia kuvioita kankaalle.

Myös Marimekon Kattilat-kankaan kuosi hurmaa vivahteikkaalla värikkyydellään, josta ei leikkimielisyyttä puutu.

(MTV3)
Lähde: Finalyson, Marimekko Oyj
Kuvat: Finlayson, Marimekko Oyj

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja