Katso! SM-liigapelaajat erityisellä tavalla mukana talkoissa – koronapandemia vienyt seuran taloustilanteen äärirajoille: "Olemme hätää kärsimässä"

Koronaviruspandemia on vaikuttanut vahvasti urheiluseurojen taloustilanteeseen. SM-liigassa pelaavan Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen myöntää seuran haasteet.

Maailmalla vellova koronaviruspandemia on vaikuttanut rajulla kädellä myös urheilumaailmaan. Koronavirus on pistänyt monet seurat taloudellisesti erittäin ahtaalle. Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen myöntää suuret haasteet.

– Kyllä jokainen ollaan kassojemme kanssa helisemässä. Kyllä se tässäkin bisneksessä karu totuus on, että kassa on kuningas. Kassan kanssa ollaan oltu haasteissa koko tilikausi, Pöyhönen sanoo.

Tuoreimmat koronarajoitukset vievät seuran taloustilanteen aivan äärirajoille.

– Viimeistään nyt, kun liiketoiminta menee käytännössä alta, me olemme oikeasti hätää kärsimässä. On ollut yt-menettelyjä ja sopeutettu kuluja, mutta jossain kohtaa tulee raja vastaan. Olemme nyt siinä tilanteessa, ettei ole enää mistä vähentää. Seuraava vaihtoehto on pistää valoja himmeämmälle ja vähän pysyvämminkin.

Haasteiden keskellä Pelicansin pelaajatkin ovat pistäneet kortensa kekoon. Katso Tulosruudun videolta, millä tavalla pelaajat auttavat seuraa.

Lue myös:

    Uusimmat