Korispommi varmistumassa! Susijengin tähtipelaaja palaamassa Suomeen

0:49
Videolla Petteri Koposen tammikuisia mietteitä maajoukkuepeleistä.

Suomen kaikkien aikojen parhaimpiin koripalloilijoihin lukeutuva Petteri Koponen on MTV Urheilun tietojen mukaan lähellä siirtymistä Helsinki Seagullsin miehistöön. 

33-vuotias Koponen on neuvotellut viime viikkoina tiiviisti Korisliigan viime kauden pronssijoukkueen kanssa. Tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että sopimus on syntymässä. 

Koposen paluu Korisliigaan olisi myös kaivatunlainen piristysruiske uinuvalle sarjalle. 

Susijengin pitkäaikainen, arvostettu tähtipelintekijä on pelannut pitkän ja kunnioitettavan uran ulkomaan kentillä siirryttyään aikoinaan Hongan riveistä maailmalle: Koposelle ovat tulleet tutuksi vuosien varrella Euroopan kivikovat ammattilaissarjat Italia, Venäjä, Espanja ja Saksa. 

Malmin Super-Koriksen kasvatti esiintyi viime kaudella kelvollisesti Italian pääsarjassa pelaavan Pallacanestro Reggianan riveissä loppukauden ajan - purettuaan ennen sitä sopimuksensa Saksan suurseuran Bayern Münchenin kanssa. 

Koponen varattiin vuonna 2007 NBA:n varaustilaisuudessa kautta aikojen ensimmäisenä suomalaisena jo avauskierroksella numerolla 30, kun Philadelphia 76ers huusi suomalaispelaajan nimen. Tarunhohtoisessa koripallosarjassa Koposta ei urallaan silti koskaan nähty, vaikka hän sai aikoinaan sopimustarjouksia rapakon takaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja