Kopioi meikkisi upealta Scarlett Johanssonilta – tässä vinkit!

Näyttelijä Scarlett Johansson häikäisee punaisella matolla kerta toisensa jälkeen upealla meikillään ja muuntautumiskyvyllään. Johansson on oiva esimerkki siitä, kuinka omista meikkitottumuksista irrottautuminen johtaa raikkaisiin kokeiluihin.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 27, näyttäytyy julkisuudessa usein äärimmäisen hehkeänä. Avaimia muuntautumiskykyisen kaunottaren tyyliin ovat into ja uskallus kokeilla kerta toisensa jälkeen uusia meikkityylejä.

Riippumatta siitä, hulmuavatko omat hiukset tummina vai vaaleina, antaa Johansson meikkityylillään useita käytännöllisiä vinkkejä. Ensisijaisen tärkeää on kiinnittää huomiota kokonaisuuteen, joka omasta hiusväristä, kulmien väristä, silmämeikistä ja huulimeikistä syntyy.

Tuuheat kulmakarvat

Kulmakarvat ovat kasvojen raamit. Johansson onkin tunnettu kulmista, joita ei ole liiemmin nypitty. Luonnolliset kulmat auttavat saavuttamaan myös luonnollisen raikkaan lookin.

Saavuttaaksesi Johanssonin upeat kulmat, anna kulmiesi kasvaa valloilleen muutaman viikon ajan nyppimättä. Vaikka ajat kulmakarvojen rehottaessa saattavat olla kiusallisia, on oman kulmakarvan luonnollisen muodon löytäminen tärkeää, jotta muotoa voi mukailla myös huolittelussa.

Kokeile uusia raikkaita sävyjä

Johansson on tunnettu siitä, että hän kokeilee rohkeasti erilaisia raikkaita sävyjä sekä huuli- että silmämeikissään. Erityisesti aprikoosin sävyyn ja vaaleanpunaisen värin eri vivahteisiin mieltynyt Johansson ei kuitenkaan ole juurtunut tuttuihin ja turvallisiksi kokemiinsa sävyihin, vaan kokeilee jatkuvasti uusia värejä.

Huuli- ja silmämeikin väri on tärkeää valita oman ihonsävyn mukaan. Omaan ihonsävyyn saattavat sointua hyvin yllätyksellisetkin värit. Kopioidaksesi upean Johanssonin tyylin, ole rohkea ja tartu uusiin herkullisiin meikkisävyihin löytääksesi uusia suosikkeja, jotka tuovat piristystä arkisten valintojen keskellä.

Ole rohkea

Johansson käyttää rohkeasti myös tummempaa meikkiä, kun tilanne sallii. Muuten kevyempiin meikkivalintoihin tukeutuva näyttelijätär siten yllättää ulkonäöllään, kun hänen kasvoillaan nähdään räväkämpiä meikkityylejä.

Napataksesi Johanssonilta vinkkejä tummempaan meikkiin, pidä mielessäsi rohkeus. Kotioloissa on helppo kokeilla erilaisia kajaleita ja eylinereitä, jotka tekevät katseesta intensiivisemmän. Jos rajauskynien käyttö tuntuu kömpelöltä, on hyvä pitää mielessä, että kokemus ja käyttökertojen kasvu tuo kaikkien rajauksiin varmuutta – vain harjoittelemalla voi loihtia ensi yrittämällä symmetriset ja yhtenevät silmärajaukset.

Punaisen huulimeikkitrendin noustua meikkimaailman ykköstrendiksi on myös punaisten huulipunasävyjen kirjo laajentunut hurjasti. Johanssonin esimerkistä on syytä lähteä tutustumaan punaisten huulipunasävyjen laajaan kirjoon ja löytää itselleen sopivin räväkkä huulipuna.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että välttääkseen meikkimokia, yhdellä kertaa on syytä keskittyä joko tummempaan silmämeikkiin tai tummempiin huuliin – näin Johanssonkin tottunut tekemään.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images/Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja