KooKoo vei, HIFK venytti pitkää pisteputkeaan – Niilo Haloselle kehut

Maalikooste: HIFK - KooKoo 5:01
Videolla HIFK-KooKoo-ottelun maalikooste.

HIFK:n peräkkäisten ottelujen pistesaalistus jääkiekon Liigassa jatkui täpärästi jo 11. ottelussa, kun KooKoo löi sen voittomaalikilpailulla 2–1. Vieraille toisen pinnan ratkaisi ainoana rankkarikilvassa viimeistelyssä onnistunut kultakypärä Linus Andersson ja vieläpä kuudentena yrittäjänä.

– Oli tarkkaa tänään. Olisi pitänyt pystyä parempaan, KooKoo:n päävalmentaja Olli Salo ruoti.

Avausmaalin iski kaksi edellistä otteluaan hävinnyt vierasjoukkue ylivoimalla 12. minuutilla. Isäntien kuittaus liigan toiseksi eniten pisteitä vieraskaukaloista kerännyttä vastustajaa vastaan koitti pian, mutta sitten lukemat jumittivat 1–1:een.

Mittelön puolivälissä KooKoo liki livahti varkain uuteen karkuun, kun Kasperi Ojantakanen vilahti alivoimalla läpiajoon HIFK:n puolustajan Otso Rantakarin kämmin ansiosta. Kotijoukkue ja sen maalia tällä kertaa vartioinut Niilo Halonen selvisivät tilanteesta säikähdyksellä, sillä Ojantakasen rannekuti tyssäsi tolppaan.

– Aloitettiin varovaisemmin, ei ollut samanlaista yritystä kuin aiemmissa peleissä – KooKoo pelasi hyvin ja meidän maalivahti Halonen oli hemmetin hyvä, HIFK:n kapteeni Teemu Tallberg listasi.

Lue myös:

    Uusimmat