KooKoo kiinnitti maailmanmestarin hyökkäykseensä: "Odotukset ovat korkealla"

TPS tekee 1-0 maalin 1:22
Arttu Ilomäki naulaa kiekon ylänurkkaan Tapparaa vastaan.

Maailmanmestari Arttu Ilomäen ura jatkuu Kouvolan KooKoossa. Ilomäki ja seura ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen.

Päättymäisillään olevalla kaudella Ilomäki pelasi TPS:ssä, jossa oli runkosarjassa joukkueensa paras pistetehtailija. Keskuhyökkääjä keräsi 58 ottelussa pisteet 11+18=29. Pudotuspeleissä kolmen ottelun saldoksi jäi yksi syöttöpiste.

Aiemmin Ilomäki on pelannut SM-lligassa myös Tapparassa, KalPassa ja Lukossa. Urallaan toistaiseksi pelaamissaan 473 runkosarjan ottelussa Ilomäki on tehoillut 87+182 pisteen verran. Lisäksi hän on pelannut kaksi kautta Ruotsin SHL:ssä.

Ilomäki sanoo KooKoon tiedotteessa tulevansa Kouvolaan "hyvillä fiiliksillä".

– Omat ja seuran näkemykset tulevasta kaudesta kohtasivat ja odotan innolla, että pääsemme yhdessä tekemään hommia, Ilomäki sanoo.

– Omat vahvuuteni ovat vahvasti kiekollisessa pelissä ja pelin ymmärtämisessä ja pyrin parhaani mukaan auttamaan joukkuetta menestymään tulevalla kaudella.

KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo Ilomäen olevan seuralle selkeä kärkihankinta, minkä myötä "odotukset ovat korkealla".

– Uskon Artun tuovan varsinkin ylivoimapelaamiseemme johtajuutta kokemuksellaan ja vahvuuksillaan.

Ilomäki on urallaan juhlinut Suomen mestaruutta Tapparassa keväällä 2016 ja maailmanmestaruutta Leijonien joukkueessa keväällä 2019.


Lue myös:

    Uusimmat