Mainos

Kommentti: Turha murehtia, Mikko Rantanen on arvostettu NHL-pelaaja

8:14

Colorado Avalanchen Mikko Rantasta kutsutaan niin usein aliarvostetuksi, että häntä voidaan pitää jo arvostettuna, kirjoittaa MTV Sportin Marko Leppänen.

Ylälaidan videolla Rantasen kaksi maalia Philadelphiaa vastaan.

Mediaväki (itse mukaan lukien) rustailee silloin tällöin aliarvostetuimpien pelaajien listoja, mikä on oikeastaan aika järjetöntä hommaa. Jos pelaaja lasketaan aliarvostetuksi, hänet on silloin huomioitu – eli hän on arvostettu.

Huikean NHL-uran pelannut Jere Lehtinen on vieraillut usein niissä rankkauksissa. Tuskin Lehtisen biorytmit hirveästi ovat seonneet siitä, jos hän on ollut arvostettujen aliarvostettujen tai väliarvostettujen listoilla.

Vaikka huikean NHL-uran pelannut Lehtinen pelastaisi Bruce Willisin tyyliin maapallon hihattomassa t-paidassa, hän ei tekisi asiasta numeroa.

Mikko Rantanen voidaan laskea Jere Lehtisen kanssa samaan kategoriaan – nöyrät ja vaatimattomat huippupelaajat, joita kutsutaan usein aliarvostetuiksi.

Aliarvostetun arvonimi herättää kysymyksen, että ketkä eivät arvosta Mikko Rantasta. Joukkuekaverit? Valmentajat? Läheiset ihmiset? Fanit?

En tunne yhtään ihmistä, joka ei arvostaisi Mikko Rantasta. Tunnetko sinä?

Rantanen on pelannut viime kaudella ja tämän kauden alussa 90 NHL-ottelussa sata pistettä. Rantanen on tunkenut itsensä vahvasti koko sarjan hyökkääjien kärkikymmenikköön. Tätä menoa hän on varteenotettava ehdokas runkosarjan MVP-palkinnon saajaksi – siinä kuin Carolina Hurricanesin Sebastian Ahokin.

Ehkä mediassa Rantasesta on ollut vähän hehkutusta suhteessa pelilliseen tasoon, mutta sekään ei johdu arvostuksen puutteessa. TPS-kasvatti ei hehku samanlaista rokkikukkofiilistä kuin esimerkiksi Patrik Laine, joka nousee usein otsikoihin myös muiden kuin pelillisten asioiden takia.

Mikko Rantasta harmittaa todennäköisesti enemmän Nousiaisten legendaarisen huoltoaseman purkaminen kuin se, ettei hänestä tehdä enempää juttuja.

Sen voi taata, että nimi nousee vielä entistä enemmän esille kaikissa yhteyksissä.

Hienoa että olet olemassa, Mikko Rantanen.  

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja