Mainos

Kom ja Raivoisat Ruusut myivät loppuun

Kom-teatteri kerää jälleen kansansuosiota Tampereen Teatterikesässä.

Ryhmän esitys Aina joku eksyy on myyty ja varattu loppuun. Sama tilanne on Raivoisien Ruusujen Kinkku pahana -näytelmällä. Järjestäjät kuitenkin muistuttavat, että peruutuspaikkoja voi aina kysellä.

Kotimaisista esityksistä suosittuja ovat myös vuoden 1918 tapahtumista kertova Turun Kaupunginteatterin Hennalan torvisoittokunta sekä Viirus-teatterin Besökaren. Tämä Lasse Pöystin tulkinta Sigmund Freudista nähdään Tampereella viimeistä kertaa.

Ulkomaisista esityksistä vetovoimaisin on Norsunluurannikolta tuleva Waramba-ooppera. Tähän 36-henkisen ryhmän maagiseen esitykseen löytyy silti vielä lippuja. Kiirettä saa pitää, jos haluaa nähdä fyysisen teatterin mestarin Derevo-ryhmän. Saksalais-venäläinen ryhmä tulee Tampereelle esityksellään Once. 10. elokuuta käynnistyvän

Teatterikesän oheistapahtumiin kuuluu yhä suositummaksi käyvä Off-sarja. Off Tampere tarjoaa yli 40 esitystä nykydraamasta improvisaatioon, tanssiin ja runoihin. Klubifestivaalissa eli Encorebaanassa puolestaan nähdään 24 esitystä 14 ravintolassa. Kaikki esitykset ovat ilmaisia. Maksullinen sen sijaan on Frenckellin sisäpihalla pidettävä kesäklubi, joka tarjoaa ohjelmaa tiistaista lauantaihin.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.