Kolmonen

Luovuus, taiteellisuus, musikaalisuus, esiintyminen. Jos numerosi on kolmonen, sinulla on varmasti ylimääräinen annos luovuutta ja kykyä ilmaista itseäsi. Monet kirjailijat, runoilijat, näyttelijät ja muusikot ovat syntyneet kolmosnumeron alla. Sinä olet nokkela, sanavalmis ja nautit huomion keskipisteenä olemisesta.

Lahjasi esiintymiseen ovat niin suuret, että olet saattanut valita taiteilijan uran jo hyvin nuorena. Kuitenkin taitosi hioutuvat huippuunsa vain kurinalaisen harjoittelun avulla, lahjojesi kehittämiseen täydellisesti sitoutumalla.

Ilmaisukykysi ansiosta sinusta tulee helposti seurueen tähti ja huomion keskipiste. Saatat siksi heittää lahjasi hukkaan tyytymällä seurapiiriperhosen pinnalliseen rooliin.

Olet optimisti, ja sinulla on kyky selviytyä vastoinkäymisistä. Olet sosiaalisesti aktiivinen ja innoitat toisia aurinkoisella elämänasenteellasi. Olet kuitenkin niin antelias, että sen voi jo laskea viaksi. Raha virtaa pois käsistäsi, etkä suhtaudu velvollisuuksiisi aina kovin vakavasti.

Olet tunteellinen ja haavoittuvainen. Jos loukkaannut, vetäydyt kuoreesi, puhumattomuuteen josta sitten omia aikojasi palaat taas maan pinnalle, naureskellen ja leikkiä laskien, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Masentuneena sinusta tulee ailahtelevainen ja kyyninen. Voit heitellä puolihuolimattomasti sarkastisia kommentteja, jotka saattavat satuttaa syvältä.

Oikein käytettynä ilmaisukykysi voi toimia hyvin voimakkaana innoittajana koko maailmassa, kannustaen ihmisiä ja tuoden heille iloa - ja sinulle sekä onnea että menestystä

Lue myös:

    Uusimmat