Kokoomuspoliitikko: Lähdin politiikkaan saadakseni naisia

Eduskuntaan pyrkivän oululaisen toimitusjohtajan Henri Heikkisen seuranhakuilmoitus internetissä ei ole tuottanut tulosta.

25-vuotias Heikkinen laittoi kesäkuussa treffi-ilmoituksen Suomi24-deittipalveluun.

– Aluksi tuli muutamia viestejä, mutta ne naiset asuivat liian kaukana. Nyt olenkin hommannut kuntosalikortin. Lasken sen varaan, että kehonrakentajauran myötä löytyy naisia. Politiikkaankin lähdin alun perin sen takia, että saisin naisia, Heikkinen lohkaisee.

Hän on eronnut pitkäaikaisesta naisystävästään ja lapsensa äidistä keväällä 2009. Seuraelämä on ollut sen jälkeen hiljaisen puoleista.

– Mitään vakavaa ei ole sen jälkeen ollut. Ainoastaan jotain pientä ja satunnaista. Voi kyllä olla, että rima on liian korkealla.

Edelleen julki olevassa treffi-ilmoituksessa Heikkinen etsii tyylikästä edustusvaimoa tositarkoituksella.

– Sinun tulisi olla edustavan näköinen, mutta ei mikään silikonibimbo, sillä edustusvaimo ei näytä halvalta. Linnan juhlissa viet huomion tyylikkyydelläsi, eikä seurassasi tarvitse muutenkaan hävetä, sillä olet hyväkäytöksinen ja keskustelutaitoinen. Osaat kuitenkin olla hiljaa ja nyökytellä tarpeen vaatiessa, hän kirjoittaa.

Miehellä ei ole kuitenkaan liian suuria luuloja itsestään.

– Olen Facebookissa varapuheenjohtajana ryhmässä nimeltä Suomen paskimmat naistenmiehet.

Heikkinen on saanut hyvin jalansijaa poliittisissa piireissä. Hän on Oulun opetuslautakunnan jäsen ja varavaltuutettu sekä läänin kokoomusnuorten puheenjohtaja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat