Koiriaan ulkoiluttanut nainen tyrmistyi iltalenkillä: Uimapaikalle piilotettu "nyrkin kokoinen köntsä" herätti välittömästi epäilyt

Unna-koira nappasi jotakin suuhunsa lenkkipolun varrelta – omistaja epäilee, että kyseessä oli myrkytetty herkku 0:38

Helsinkiläisnainen pelästyi pahanpäiväisesti maanantai-iltana Tammisalossa, kun hän oli ulkoiluttamassa koiriaan. Ruonasalmen uimapaikalta löytyi pala lihaa, joka heti herätti epäilyt.

Nimettömänä pysyttelevä nainen kertoo pysähtyneensä juttelemaan toisen koiranulkoiluttajan kanssa. Pian hän kiinnitti huomiota kahden jackrussellinterrierinsä käytökseen.

– Ne tutkivat ja nuolaisivat roskiksen vieressä lehtien alta paljastunutta pizzapalaa ja sellaista nyrkin kokoista lihapalaa, jossa oli turkoosin väristä murskaa. Mietin, että mikä ihmeen köntsä se oli ja oliko se mahdollisesti homeessa, nainen kertoo.

Nainen korjasi lihapalan talteen ja käytti koiransa eläinlääkärillä. Lääkäri arvioi heti, että lihaan oli piilotettu rotanmyrkkyä. Varmuuden vuoksi molemmille koirille annettiin oksennuspiikit ja määrättiin vitamiineja. Toistaiseksi molemmat koirat ovat voineet hyvin.

Nainen kertoo lenkkeilevänsä koirien kanssa joka ilta samassa paikassa, eikä hän ole aiemmin törmännyt vastaaviin myrkkysyötteihin. Nainen kertoo tekevänsä tapauksesta rikosilmoituksen.

Lue myös:

    Uusimmat