Mainos

Koiranomistajien kauhunhetket Yhdysvalloissa: Lemmikki jäi varastetun auton kyytiin – autovarkaan karkumatka päättyi poliisin luoteihin

1:27
Video: Koira jäi varastetun auton sisään – poliisi ampui varkaan ja koira pääsi isäntänsä syliin.

Yhdysvaltalaisperhe koki kauhunhetkiä perjantaina Washingtonin osavaltiossa, kun heidän autonsa varastettiin huoltoaseman pihalta. Kyydissä ollut koira meni mukana.

Monkey-niminen villakoira joutui järkyttävään tilanteeseen, kun hiljattain vankilasta vapautunut mies varasti auton, jossa koira oli sisällä. Autovarkaus tallentui huoltoaseman valvontakameralle.

Tilanne päättyi koiran ja sen omistajien kannalta onnellisesti, mutta autovarkaan kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla.

Poliisi joutui käyttämään asettaan ottaessaan varasta kiinni, ja mies kuoli poliisin luoteihin.

Tuntikausia omistajan sylissä

Monkey-koira kuitenkin pääsi iloisesti omistajansa Carl Sandersin syliin rajun kokemuksen päätyttyä. Verta turkillaan koira ei ollut suostua päästämän irti isännästään, ja viettikin monta tuntia turvallisessa sylissä.

– Olimme onnekkaita. Surullista, että hän (autovaras) menetti henkeä, mutta olemme kiitollisia, ettei hän anastanut kenenkään muun henkeä. Ja kiitollisia, että saimme rakkaamme takaisin, koiranomistaja Sefanie Sanders sanoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja