Kohuväite: Cruisen ei kannata hakea tyttärensä huoltajuutta

Entisen skientologian jäsenen mukaan Cruisen kannattaisi hoitaa asia sovinnoilla.

Näyttelijä Tom Cruisen ja Katie Holmesin ilmoitettiin eroavan perjantaina. Seitsemän vuoden yhdessäolon ajalta pariskunnalla on 6-vuotias Suri-tytär, joka on todella rakas molemmille vanhemmilleen. Holmesin on uutisoitu hakevan yksinhuoltajuutta, mutta Cruisen uskotaan niin ikään anovan Surin huoltajuutta. Katie hankki salakavalasti asunnon New Yorkista häntä ja tytärtään varten ennen eropapereiden jättöä. Työt ovat vieneet Cruisea viime aikoina Islantiin, ja Tom asustelee edelleen entisen avioparin talossa Beverly Hillsissä.

Entinen skientologian jäsen Marty Rathbun on vahvasti sitä mieltä, ettei Cruisen edes kannata anoa huoltajuutta. Mies perustelee rajua näkökantaansa sisäpiiritiedolla. Hän on osallistunut näyttelijän kanssa samoihin istuntoihin vuosina 2001-2004.

– Cruisen olisi typerää taistella Katie Holmesia vastaan Surin huoltajuudesta, sillä hänen perheensä tietää paljon hänen yhteyksistään skientologiaan. Katien perheellä on tietoa, jota Tom tuskin haluaisi julkisuuteen, Marty Rathbun toteaa RadarOnline.comille.

Rathbun jätti skientologian taaksensa useita vuosia sitten, ja lähtönsä jälkeen hän on kritisoinut avoimesti uskonlahkoa. Hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan tarkempaa tietoa, jota hänellä on hallussa.

– En paljasta yksityiskohtia julkisesti istunnoistani Tom Cruisen kanssa, sillä kunnioitan hänen yksityisyyttään, Rathbun toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat