Kodin lukijat: Talvi väistyy kotona kukkien voimin

Vaikka kirpeä talvi vielä natisuttaa talojen nurkkia, MTV3.fi:n Kodin lukijat tuovat kotiinsa tuulahduksen kevättä ihanilla leikkokukilla.

Koti-sivuston lukijoilta kysyttiin, kuinka he toivat kevättä kotiinsa. Keväisillä leikkokukilla, kuten tulppaaneilla keväistä tunnelmaa kotiinsa kertoi loihtivansa 43,5 prosenttia vastaajista.

– Mikään ei voita värikkäitä kevätkukkia, nimimerkki Kukkia! kiteytti.

Myös nimimerkki humaniitta luotti flower-poweriin. Humaniitta oli ostanut tovi sitten uuden sohvapöydän, jolle kukkavaasi ja siihen isketty tulppaanikimppu sopi kuin nenä päähän.

– Kukat tuovat aurinkoa päiviin, vaikka ulkona sataa räntää. Rakastan tulppaaneita, nimimerkki Kevät! taas iloitsi.

Iloitaan talvesta!

Toisaalta 29,3 prosenttia vastaajista ei edes vielä halunnut kurotella aatteitaan kevään suuntaan – onhan meneillään ihana talvi, josta kannatti nauttia.

– Kauneinta talviaikaa eletään, eikä kevät vielä ole edes mielessä. Kauniit talviset maisemat ja talviset ulkoilut, nimimerkki talventyttö hehkutti.

17,4 prosenttia vastaajista totesi kiikuttavansa kevään kotiin värikkäiden kodintekstiilien avulla.

– Keltainen, punainen ja muut heleät värit tuovat keväistä mieltä. Jo sisustustyynyjen vaihtaminen auttaa – kokeile vaikka, nimimerkki Ois jo kevät! vinkkaa.

9,8 prosenttia vastaajista luotti tehosiivouksen virkistävään voimaan.

– Tehosiivouksella saa raikkaan tuoksun kämppään ja liikojen tavaroiden poistaminen saa asunnon myös näyttämään raikkaammalta. Samalla voi sitten myös vaihtaa talviset verho ynnä muut sellaiset kevyempiin, nimimerkki kk toteaa.

Ääniä annettiin yhteensä 92 kappaletta.

Helena Mustonen/MTV3
Kuva: Lehtikuva

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja