Klamydian fanit raivoissaan kännikeikasta – keikkabussia heiteltiin pulloilla

Klamydia-bändin fanit raivostuivat solistin humalatilan takia keskeytyneestä keikasta viikonloppuna.

Punk-bändi Klamydian oli tarkoitus heittää keikka lauantaina Bar Oscarissa Lapualla. Surullisenkuuluisa keikka jouduttiin kuitenkin keskeyttämään, sillä laulaja Vesku Jokinen oli liian humalassa esiintyäkseen.

Suosikkibändiään katsomaan saapuneet fanit olivat raivoissaan tapahtuneesta. Lapuan keikkapaikan omistajiin kuuluva Teemu Viitala kertoo illan tapahtumista MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Ihmiset olivat hyvin pettyneitä ja protestoivat tapahtunutta äänekkäästi. Tunnelma oli hyvin kireä ja monet vaativat keikkalipuista rahoja takaisin. Onneksi ammattitaitoiset järjestysmiehet hoitivat tilanteen niin, ettei se sentään eskaloitunut käsirysyyn, Viitala kertoo.

Myös Klamydian kotisivujen vieraskirjassa tapahtumaa ruoditaan kovin sanoin:

– Todella paskamainen temppu yleisöä kohtaan jota oli tullut kauempaakin. Ja toki täysin ala-arvoista kohtelua myös bändin muita jäseniä ajatellen. Kyllä uskon, että Veskua hävettää itseäkin ja paljon ja syytä olisikin. Nyt on Veskun aika katsoa peiliin ja hoitaa keikat vastedes kuin ammattilainen, nimimerkki Kaitsu kirjoittaa.

– Ei ihan putkeen mennyt. Itse otin rahat ja häivyin kolmen biisin jälkeen, siinäkin ajassa tais Vesku kadota lavalta pariin kertaan. Yleensä vissiin ei tällaisia ongelmia ole ollut, mutta olipahan munaton esitys Veskulta. Ei tartte toistaa ihan hetkeen, toteaa nimimerkki Pettynyt.

Keikkabussi kovilla

Suuri osa pettyneistä faneista oli keskeytetyn keikan jälkeen lähtenyt vetämään keikkapaikalta. Keikkapaikan edustalla parkissa ollut Klamydian keikkabussi joutui fanien raivon kohteeksi.

– Fanit purkivat turhautumistaan sitten terassin vieressä olleeseen keikkabussiin. Bussia kohti heiteltiin pulloja, Lapuan keikkapaikan omistajiin kuuluva Viitala kertoo.

Vaikka tilanne oli fanien lisäksi keikan tilanneen baarin osalta erittäin harmillinen, kertoo Viitala keskustelleensa illasta Klamydian keikkamyyjän Marko Palomäen kanssa hyvässä hengessä. Yhteistyökumppanit selvittelevät nyt, mitä jää kenenkin maksettavaksi.

Bar Oscar on korvannut asiakkailleen merkittävän määrän lauantai-illan keikkalipuista. Viitalan mukaan sunnuntaina kävi kuhina, kun ihmiset kävivät hakemassa epäonnistuneesta keikkaillasta rahansa takaisin.

– Haluan esittää keikkapaikan ja bändin puolesta pahoittelut asiakkaillemme. Kaikille halukkaille korvataan lipun hinta, Viitala toteaa.

Harmillisesta takaiskusta huolimatta Viitala uskoo tilaavansa Klamydian jatkossakin keikoille.

– Monissa yhteydessä Klamydia on hoitanut mallikkaasti keikkansa, joten tuskin tämä nyt kovin äkkiä ainakaan tulee toistumaan.

Teemu Viitalaa haastatteli ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat