KL: Kalle Keskinen joutuu perumaan toisenkin konsertin

Heikon lipunmyynnin takia Deep Purplen heinäkuinen konsertti Joensuussa ei toteudu. Asiasta uutisoi Kauppalehti.

Muutama päivä sitten tuli tieto, että Keskisen Speed Promotion & Agency -firma joutuu perumaan Beach Boysien konsertin Helsingin Kulttuuritalolla. Syynä peruuntumiseen oli heikko lipunmyynti ja Kauppalehden mukaan Deep Purplen Joensuun-konsertti peruttiin samasta syystä, lippuja konserttiin oli myyty vain tuhat kappaletta.

– Tulee halvemmaksi jättää konsertti pitämättä, vaikka joudumme silti maksamaan ainakin osan keikkapalkkiosta. Turun keikka on vetänyt ihan hyvin, ja Joensuuhun myydyt liput käyvät sinne sellaisenaan, Kalle Keskinen sanoo Kauppalehdelle.

Keskinen arvioi Kauppalehdessä kokonaisuuden menevän omilleen, jos Joensuuhun lipun ostaneet lähtevät Turkuun ja Areena siellä täyttyy.

Verottaja on hakenut Keskisen yrityksen konkurssiin. Tapahtumajärjestäjä hakeutui talvella kassakriisin takia velkasaneeraukseen, koska Guns N´Roses-konsertin ennakkomaksut oli maksettava, vaikka lippujen myynti alkoi nihkeästi. Helsingin Käpylässä järjestetyn Helsinki Live -tapahtuman esiintyjien keikkapalkkiot olivat yli miljoona euroa.

Keskisen yhtiön suurin yksittäinen velkoja on hänen isänsä kiinteistöyhtiö.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat