Kiti Kokkonen muistelee kummisetäänsä Vesa-Matti Loiria – kertoi muistopuheessaan näyttelijälegendan unohtumattomasta puhelusta

0:37
VESKU – naurun ja surun kulkuri -dokumentissa Vesa-Matti Loirin kummityttö, näyttelijä Kiti Kokkonen kertoo, millainen tuki ja turva Vesku oli hänelle.

Kiti Kokkonen muistelee VESKU – naurun ja surun kulkuri -dokumentissa kummisetäänsä lämpimästi. 

Elokuussa menehtyneestä näyttelijälegenda Vesa-Matti Loirista nähdään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 17. joulukuuta VESKU– naurun ja surun kulkuri -dokumenttielokuva. 

Dokumentissa Loirin kummityttö, näyttelijä Kiti Kokkonen kertoo, millainen tuki Loiri hänelle oli. Kiti Kokkosen isä Ere Kokkonen menehtyi 70-vuotiaana vaikean sairauden jälkeen vuonna 2008. Kiti Kokkonen on kertonut, että isän menetys on ollut hänen elämänsä vaikeimpia hetkiä. 

– Sanoinkin muistopuheessa, että vaikka kummilusikat jäivät saamatta, Vesku soitti minulle elämäni vaikeimmassa paikassa. Kun isäni menehtyi ja oli mennyt hetki aikaa. Juuri oikeaan hetkeen sain puhelun häneltä. Sitä pidän kovin arvokkaana. Hän oli tosi lempeä ja lohdullinen. Hänen maailmankatsomuksensa lohdutti minua sillä hetkellä paljon. Tuntui kuin olisin saanut isäni lähemmäs vähäksi aikaa, Kokkonen muistelee. 

Katso ylhäällä olevalta videolta, miten Kokkonen muistelee Loiria!

0:59
Lenita Airisto paljastaa kohtaamisensa Vesa-Matti Loirin kanssa: "Minulle aukeni nopeasti se, että hän oli äärimmäisen hermostunut"

VESKU – naurun ja surun kulkuri julkaistaan MTV Katsomossa 17.12. ja nähdään MTV3-kanavalla samana päivänä kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja