Kirsten Dunstin vieroitus vain pr-tempaus?

Hollywoodissa on tällä hetkellä kolme trendikästä V:tä, joita tähdet kilvan kokeilevat: vauva, vieroitus ja vankila. Näyttelijä Kirsten Dunst hakeutui vasta päihdevieroitukseen, mutta nyt ilkeät kielet vihjaavat kyseessä olevan vain halpa mainoskikka.

New York Daily News -lehden lähde uskoo, että Dunst kirjautui nimekkäälle vieroitusklinikalle ainoastaan saadakseen lisähuomiota tulevalle How to Lose Friends and Alienate People -elokuvalleen.

- Jos todella haluaa saada apua päihdeongelmaan, niin silloin lähdetään pois ja haetaan apua. Se, että menee Cirque Lodge -päihdehoitolaan, on sama, kuin kävisi shoppailemassa trendibutiikeissa tai nauttisi lounasta pintapaikoissa, näyttelijän lähipiiristä moitittiin.

Cirque Lodgessa päätään ovat selvitelleet muun muassa näyttelijät Lindsay Lohan ja Eva Mendes sekä Bon Jovi -kitaristi Richie Sambora. Teinitähti Mary-Kate Olsen haki puolestaan klinikalta taannoin apua syömishäiriöihinsä.

Huippukallis päihdeklinikka lupaa nimekkäille asiakkailleen yksityisyyttä ja rauhaa, mutta ainakin Lindsay Lohanista napattiin lukuisia paparazzikuvia neidon pyristellessä eroon huume- ja alkoholiongelmista viime syksynä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat