Kirsten Dunst: Pahat pojat ovat itkettäneet minua!

Kirsten Dunst kertoo tirauttaneensa elämänsä aikana monta kyyneltä 'pahojen poikien' vuoksi.

Näyttelijä Kirsten Dunst, 29, ei ole koskaan kokenut pidempiaikaista onnea miesrintamalla: suhteet ovat olleet lyhyitä ja monet niistä ovat päättyneet sydänsuruihin. Dunst paljastaakin itkeneensä itsensä useasti uneen erottuaan brittirokkari Johnny Borrellin kanssa. Pari ennätti tapailla vain neljä kuukautta vuonna 2007. leimattu brittirokkari ei ole kuitenkaan ainut mies, joka on särkenyt Dunstin sydämen.

Melancholia -elokuvan päätähti muistelee tulleensa satutetuksi monesti "pahojen poikien" toimesta elämänsä aikana.

– Me kaikki haluamme pahan pojan joka ei anna sinulle mitä haluat, Dunst kertoo Ellelle.

– Istuin useasti autossa, kuuntelin surullista musiikkia itkien poikien takia, Dunst paljastaa.

Tätä nykyä Dunst seurustelee Jason Boeselin kanssa – rokkari hänkin. Boesel on indierockbändi Rilo Kileyn entinen rumpali.

– Jason ei välitä juhlimisesta ja se toimii. Meillä on samanlaiset aikataulut: pitkiä aikajaksoja vapaa-aikaa ja pitkiä aikaperiodeja hullua työskentelyä. Kun olen saanut työt päätökseen, matkustan hänen luokseen. Se on erityistä, Dunst kuvailee.

Kirsten Dunst on seurustellut myös näyttelijä , Drew Barrymoren entisen miesystävän Justin Longin sekä 30 päivää kaamosta -elokuvassa loistaneen Josh Hartnettin kanssa. Kaikki Dunstin suhteet ovat olleet suhteellisen lyhyitä.MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk, Wikipedia

Kuva: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja