Kirmaa kesälaitumille leikkisissä bikineissä

Kesän hauskimmat bikinit ovat tänä kesänä yhtä raikkaanvärisiä kuin vaatemuotikin. Australialaisen Hotel Bondi Swimin rantavaatetus on saanut inspiraationsa aktiivisesta elämästä. Unelmakesän ilot, surffaaminen, kitaran soitto ja snorklaaminen odottavat.

Lähde bikiniostoksille oma vartalomalli mielessäsi. Nyt on varaa mistä valita. Lappubikinit, kolmiobikinit, tuubimalli - kaikille löytyy omansa. Hotel Bondi Swimmin mallit poseeraavat tänä kesänä leikkisissä kuoseissa. Mallisto ihastuttaa myös retrokuoseillaan. Bikineissä on nähtävissä 70-luvun ja 50-luvun henkeä.

Tänä kesänä rantamuoti noudattaa samaa värikästä linjaa kuin vaatemuotikin. Bondi Swimin herkullisimmat bikinit ovat turkooseja. Kesällä on vihdoin aika unohtaa tylsän yksitoikkoiset värit ja loistaa kilpaa auringon kanssa. Turkoosi väri näyttää upealta ruskettunutta ihoa vasten.

Hotel Bondi Swimin suunnittelijapariskunta Fern Levack ja Damion Fuller on tajunnut, mikä kesässä on parasta. Ripaus lapsenmielisyyttä ja villiä asennetta on paikallaan, kun on vihdoinkin aika kirmata kesälaitumille. Jos haluat tänä kesänä pitää hauskaa, valitse uimaranta-asusteeksi hauskoilla kuoseilla koristellut bikinit.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat