Kirjailija Laura Paloheimo iloitsee tulevista töistään: "Ihanaa, että tämän ikäisenä vielä runko taipuu"

Kirjailija Laura Paloheimo iloitsee tulevista töistään.

Kirjailija Laura Paloheimo saapui Helsingin Soutustadionin kesäkauden avajaisiin yhdessä poikansa kanssa. Kaksikko kertoi odottavansa kesälomaa ja mökkeilyä, joka on molemmille rakasta ajanvietettä.

– Sain joitain viikkoja sitten toimitettua tuoreen käsikirjoitukseni Otavalle, joten nyt pystyn lomailemaan hetken, iloinen Paloheimo kertoo.

Rakkaalla mökillään Paloheimo aikoo nauttia kesästä ilman turhaa stressiä.

– Mökki on ja siellä on laidun. Kuka sitä hoitaisi onkin eri asia. Siellä se saa aika villisti rehottaa, Paloheimo nauraa.

Kirjoituskurssit, sekä tulevan kirjan valmistelu ovat pitäneet suositun chick-lit-kirjailijan kiireisenä. Tulevan romaaninsa hän paljastaa olevan rohkeampi ja erilainen kuin aiemmat.

Kirjoittamisen ohessa Paloheimo on keskittynyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, johon on kuulunut muun muassa tiukka treenaaminen kuntovalmentajan johdolla. Hän paljastaa tavoitteellisen harjoittelun liittyvän mahdollisiin työkuvioihin, joista hän on kuitenkin vaitonainen.

– Kaikenlaista jännittävää on tulossa syksyllä ja pääsen näyttämään itsestäni uusia puolia, hän kuitenkin vihjaa.

Vanhana show-alan ammattilaisena Paloheimo iloitsee, että edelleen hänelle tarjotaan erilaisia ja vaihtelevia töitä.

– Tanssihommia ei sinänsä, mutta erilaisia mallin töitä kyllä. Se on ihanaa, että tämän ikäisenä vielä runko taipuu, iloinen paloheimo nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat