Kimi Räikkönen tyhjensi pajatson, kun ex-kuski vitsaili FIA-gaalan repäisystä: ”Yllätyin, kuinka tylsäksi se oli muuttunut”

Kimi Räikkönen otti jo viime joulukuun palkintogaalasta niin perusteellisesti kaiken irti, ettei suomalaiskuski tämän jälkeen odota kovinkaan suurella innolla seuraavaa kutsua Kansainvälisen autoliiton FIA:n kaudenpäätöstilaisuuteen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Australian GP suorana 15.-17.3.
Ke: Kauden avajaiset klo 08.10
To: Formulasirkus klo 22.35 (MTV3)
Pe: 1. harjoitukset klo 02.55,
2. harjoitukset klo 06.55
La: 3. harjoitukset klo 04.55, aika-ajot klo 07.55, ennakkotunnelmat klo 07.00
Su: Australian GP klo 07.10, ennakkotunnelmat klo 06.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Räikkösen juhlinta nousi loppuvuodesta 2018 otsikoihin, kun pitkästä aikaa F1-sarjan kolmen kärkimiehen joukossa gaalaan pakotettu Ferrari-kuski esiintyi lavalla varsin hilpeissä tunnelmissa.

F1-kauden avaustilaisuudessa Melbournessa Räikkösen entinen kilpakumppani Mark Webber avasi pelin paikalle saapuneen yleisön riemuksi kysymällä tämän gaalareissusta.

– Kimi, tällä kaudella tavoitteen täytyy olla TOP3:ssa, koska FIA:n palkintogaala näytti aika mukavalta ja sinulla näytti olevan hauskaa siellä. Eli kolmen kärkeen vai mitä, kaveri? Webber vitsaili.

Räikkönen ei kysymyksestä hämmentynyt.

– Yritämme tietysti. Olin yllättynyt siitä, kuinka tylsäksi se oli muuttunut vuosien saatossa, Räikkönen sanoi ja sai Federation Squarelle saapuneen runsaan fanijoukon nauramaan.

– Heillä on siellä lehdistötilaisuus, jonka pitäisi olla hauskaa kaikille, mutta se oli vielä tylsempi kuin kisaviikonloppuina, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat