Kimi Räikkönen naureskeli lapsiensa vaatimuksista voiton jälkeen – "He ovat kyselleet sellaisia jo tovin ajan"

Kimi Räikkönen onnistui ajamaan USA:n GP:n voittoon sunnuntaina. Edellisen kerran Räikkönen nähtiin keskimmäisellä korokkeella Australian GP:ssä vuonna 2013. Räikkönen innostui naureskelemaan muun muassa sitä, mitä hänen perheensä on toivonut häneltä viime aikoina.

Räikköseltä kysyttiin kisan jälkeen lehdistötilaisuudessa muun muassa siitä, oliko hänestä mukavampaa hiljentää kriitikkoja vai se, että toimittajat eivät kysele häneltä siitä, milloin hän voittaa seuraavan kerran?

– En tiedä, se seuraava voitto saattaa olla jo ensi viikonloppuna! Räikkönen sanoi hymyillen.

– Olen iloinen siitä, miten tämä meni ja olen iloinen tallin puolesta. Kaksi edellistä kisaa ovat olleet meille melko vaikeita. Ehkä tässä todistettiin ihmisille jotain. Olen tulossa vanhemmaksi, mutta ei tämä nyt niin huonosti mene, suomalaiskuski jatkoi letkeällä linjalla.

Räikköseltä kysyttiin myös siitä, miten hän uskoo hänen perheensä reagoivan voittoon.

Tähän suomalaiskuski vastasi leveän hymyn kera.

– He ovat kyselleet sellaisia Pirelli-minirenkaita jo tovin ajan. He ovat ehkä enemmän kiinnostuneita niistä kuin pokaaleista, Räikkönen sanoi hymyillen, viitaten Robin- ja Rianna-lapsiinsa.

– Tiedän, että niitä renkaita voi ostaa, mutta se ei olisi ehkä reilua peliä, Räikkönen jatkoi velmuna.

Räikkönen nauratti perheletkautuksilla lehdistötilaisuudessa olleita toimittajia muutamaan eri otteeseen.

– Minulla on ihana vaimo ja ihanat lapset. Olen varma siitä, että he ovat iloisia. Lapset varmaan nukahtivat kisan aikana, Räikkönen arveli, aiheuttaen huvittuneisuutta paikalla olleissa toimittajissa.

– Käymme varmasti hyvän keskustelun sitten, kun pääsen kotiin, Räikkönen ennusti.

Lue myös:

    Uusimmat