Kimi Räikkönen muisteli legendaarista lausahdustaan, suomalaistähden selitys sai muut nauramaan – "Minä olin se viaton osapuoli"

F1-uransa tulevana viikonloppuna päättävä Kimi Räikkönen tunnetaan monista hauskoista letkautuksistaan. Alfa Romeo pisti suomalaistähden muistelemaan vanhoja kommenttejaan.

Räikkönen on uransa aikana päästänyt suustaan yhden jos toisenkin ikimuistoisen lausahduksen, joka on jäänyt elämään F1-fanien keskuudessa. Suorapuheinen Räikkönen ei ole juuri koskaan jaaritellut turhia median haastatteluissa.

Alfa Romeo pisti Räikkösen muistelemaan vanhoja letkautuksiaan tallitoveri Antonio Giovinazzin johdatuksella. Giovinazzi esitti Räikköselle lausahduksia ja Räikkösen tehtävänä oli muistella, onko lause koskaan päässyt hänen suustaan haastattelussa.

Yksi Räikkösen legendaarisimmista lauseista kuultiin kaudella 2006, kun F1-asiantuntija Martin Brundle tuli utelemaan Räikköseltä, missä tämä oli, kun futislegenda Pele luovutti erityisen tunnustuksen uransa päättäneelle Michael Schumacherille.

– Olin paskalla, Räikkönen vastasi tuolloin.

Räikkönen pääsi muistelemaan vastaustaan Giovinazzin naureskellessa vieressä.

– Ei ollut juuri vaihtoehtoa. Anteeksi, voisitteko odottaa, Räikkönen vitsailee viitaten vessatuokioonsa saaden Alfa Romeon väen nauramaan.

– Ei ollut minun syytäni, että hän tuli kysymään. Kun en valehtele, niin en valehtele. Minä olin se viaton osapuoli siinä, Räikkönen nauraa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat